Субота, 20.04.2024, 05:13
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Квітень » 19 » 16 квітня відбувся ІІІ турнір с. Підлуби
17:37
16 квітня відбувся ІІІ турнір с. Підлуби
     В понеділок 16 квітня в післясвятковий день Святої Пасхи, в с. Підлуби відбувся ІІІ-й за ліком турнір с. Підлуби.
За складом учасників цьогорічний турнір відрізнявся тим що команду Рудня-Іванівська змінила команда Куліші, яка зайняла 5-е місце в минулому чемпіонату району.
Забігаючи наперед варто зазначитищо ця "заміна" була вдалою, про що свідчить 1-е місце команди куліші в цьогорічному турнірі.

     Як і в минулорічних турнірах регламент був за олімпійською системою, тобто гра на вибування. В першому матчі жереб звів команду господарів Підлуби з минулорічним призером чемпіонату командою Середи, яка перед грою мала проблеми з кількісним складом, але все ж таки зібрались на турнір і судячи з їхнього настрою мали на меті виграти даний турнір. Проте господарі поля були іншої думки, тому і не дали можливості серединцям бодай завдати одного акцентованого удару в ствір своїх воріт, тому як кажуть немає ударів немає голів. В свою чергу підлубці теж не використали свої моменти і гра закінчилась нульовою нічиєю. 
     В серії післяматчевих одинадцятиметрових ударах  влучніші були господарі забивши 3 м"ячі і пропустивши лише 1, тому у фінал турніру першою вийшла команда Підлубів. 
     В іншому півфінальному матчі зіграли команди М. Глумчи (срібний призер минулорічного чемпіонату) та команда Куліші.
     Гра була напруженою та безкомпромісною, і була до вподоби глядачам. Проте сильнішими виявились кулішівці забивши по м"ячу в кожній 30-ти хвилинці.
     
     Команда Куліші потрапила на турнір завдяки відмові команди Ємільчине зіграти в даному турнірі. 
     Гравці з команди Ємільчине в неповному складі також спостерігали за перебігом подій на полі.
Слід зауважити що у трьох командах, що приймали участь в турнірі, а це Куліші, М. Глумча та Середи грали вихованці команди Ємільчине (Д.Гресько, О.Климчук - М.Глумча; В.Левченко-Куліші; М.Кур"ята-Середи). Більш того, саме ці гравці стали основними в своїх командах. Надійна гра в воротах команди Середи М. Кур"яти та відбиття ним 2-х одинадцятиметрових ударів були єдиною "світлою плямою" на тлі виступу команди Середи вцілому на турнірі,
 а В.Левченко взагалі став кращим гравцем турніру зробивши в фіналі гол+пас завдяки чому команда Куліші стала переможцем.

     Матч за ІІІ-е місце між командами М.Глумчи та Середи знову не виявив переможця в основний час і знову сильнішого прийшлось виявити в післяматчевих пенальті.
     В кінці матчу на ворота М. Глумчи став Д. Гресько. і саме завдяки кільком його вдалим сейвам і останньому влучному удару в ворота молодого голкіпера М. Кур"яти М. Глумча посіла ІІІ-е місце на турнірі.
ВІДЕОМАТЕРІАЛ пробиття пенальті тут http://www.youtube.com/watch?v=Wet99GtlIVA
та самого матчу тут http://www.youtube.com/watch?v=oxga8t3MWac
     А фінальний матч турніру тримав інтригу до першого забитого голу. Після чого слабкі потуги господарів турніру розбивались об захисні редути кулішівців. А після того як В. Левченко встановив остаточний рахунок матчу стало зрозуміло хто стане переможцем.
     Тому рахунок фінального матчу 2:0 на користь команди Куліші є закономірним.
     
     Слід подякувати організаторам турніру які незважаючи на символічні призові знайшли можливість для проведення такого турніру. В порівнянні з ємільчинськими чиновниками, які мають більше коштів і технічних можливостей турніри такого формату в райцентрі не проводяться. Хоча це й не дивно, бо єдиний майданчик біля МСК "Юніть" перебуває в жахливому стані і руйнується просто на очах, але на це ніхто не звертає уваги і більш того періодично (раз чи два на рік!!!!!!!!) на ньому проводять турніри де кожного разу гравці отримують травми і доволі серйозні. Хто в таких випадках має нести відповідальність після цього - питання риторичне.
     
     А всіх гравців та вболівальників вітаю з початком футбольного сезону!!!
Переглядів: 995 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz