П`ятниця, 26.04.2024, 08:31
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Жовтень » 29 » 21 ТУР ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ: РЯСНЕ - ЄМІЛЬЧИНЕ 1-2
08:21
21 ТУР ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ: РЯСНЕ - ЄМІЛЬЧИНЕ 1-2
Свій черговий матч 21 туру чемпіонату району команда Ємільчине проводить на виїзді, на футбольному полі с. Рясне, де господарем є сьогодні команда Рясне, яку можна по праву назвати міцним середнячком (5 місце в поточному чемпіонаті). 1 тур І-го кола саме з цією командою грали ємільчинці на своєму полі і перемогли з рахунком 5:0. Слід відзначити що рясненці після цього не лише не знітились і не "здавали" ігри, а навпаки, додали і наступні перемоги над командами Андрієвич, Підлуб, Серід (в гостях),Миколаївкою, Яблунцем довели що ця команда по праву займає 5-місце в турнірній таблиці поточного чемпіонату.
Проте команді з Ємільчино теж ні в якому разі не можна втрачати очок, так як це сталось в минулому турі, бо їм в спину дихає команда М. Глумчи, відрив від якої скоротився до 4 очок+виїздна гра на їх полі. Тому, гадаю, команда Ємільчино сьогодні з усією відповідальністю підійде до матчу і покаже футбол гідний лідера чемпіонату.


ОГЛЯД МАТЧУ:

29 жовтня 2011. Початок матчу о 13:30.
с. Рясне, місцевий стадіон.
Суддя: Дем"янчук А.

СКЛАД: Ворота- Кур"ята М. в полі - Піскун С., Остапчук М., Євтушок Р. Серпутько В.,(45" Коваленко Вал.) Бацюн О., Антощук В., Данильчук А., Левченко В., Куницький А., Курносов М. (45" Коваленко Віт.).

Напрочуд сонячний суботній день 29 жовтня, +7С на термометрі, на годиннику за 13-ту годину. Всі ці три фактори повинні були відлякати глядача від стадіону, але Ємільчине - це все-таки лідер чемпіонату, нехай і не в оптимальному складі. Саме ті глядачі хто хотів побачити в дії ємільчинців прийшли підтримати своїх земляків рясненців і по правді кажучи вони в цьому ділі виявили себе справжніми вболівальниками,правда іноді емоції били через край, але все це було в процесі матчу...

Зокрема, якась не дуже вже "молода" пані викрикувала слова образи то на арбітра матчу то на гравців з Ємільчино і це лунало з усіх боків поля від різних вікових категорій рясненських односельців. Але на то він і спорт № 1 у світі і на то - це вболівальники, майже "рясненські ультрас".

Мабуть, футболісти почули - і саме гравці в чорно-жовтій формі першими почали створювати небезпеку у матчі. За рахунок дальніх навісів намагалися пройти оборону гостей. При першій ліпшій нагоді пробивали по воротах з будь-якої відстані. Ємільчинці відповіли кількома фланговими атаками, які завершувались не точними ударами по воротах, а в одному моменті воротар господарів подарував глядачам свій "сейв", відвівши загрозу від своїх воріт, вибивши круглого на кутовий. Кутові, які подавали ємільчинці теж не принесли дивідендів.
А от одна з атак Рясне в першій половині тайму призвела до ефектного удару з метрів 23-х в ворота молодого голкіпера ємільчинців. Удар вдався настільки влучним, що м"яч влетів в дев"ятку воріт - 1:0 і неймовірна радість лунала на все село.

До честі гостей, вони не знітились після пропущеного голу, хоча емоції переповнювали кожного гравця, адже втрачати бодай очко ємільчинці просто не мали право. Продовжуючи атакувати команда з Ємільчино мала кілька шансів зрівняти рахунок. Удари Бацюна О., Антощука В., Піскуна С., Куницького А. не досягали цілі по різним причинам. М"яч пролітав в дуже близькій відстані від воріт, до того ж захисники господарів блокували удари і не давали можливості потрапити йому в ворота. Один з кутових мав завершитись голом після удару Євтушка Р. головою, наче на тренуванні, але м"яч в кількох сантиметрах пролетів над поперечиною. Не фарт скажете, та ні, враховуючи стан поля в Рясному, можна ще раз зазначити що майстерність тут відходить на ІІ-й план, а більше відіграє роль самовіддача гравців на полі.
Але гол, як кажуть назрівав. І в одній з атак по правому флангу після пасу в розріз на нападника Куницького А. голкіпер господарів був безсилий після того як Артем вискочивши на побачення з ним пробив між ніг встановивши паритет в матчі 1:1! Після чого команда Ємільчине заробила собі психологічний гандикап і намагалась збільшити первагу ще в І-му таймі. Така можливість була і в Куницького А, і в Курносова М. і Данильчука А. Слід відзначити що в цьому матчі дебютували в полі з перших хвилин 2 ветерани ємільчинського футболу Курносов М.І,, який створював напругу біля воріт суперника і був близький до можливості розписатись у воротах рясненців та Серпутько В., який чітко діяв на перехваті верхових м"ячів та не давав гостям розвити небезпечні атаки.
У наступні хвилини основну увагу трибун була прикута до арбітра: ряд спірних епізодів на думку гравців команди Рясне в центрі поля він проігнорував, але як показує практика минулих матчів з іншими командами району - це загальна практика і в розумінні рясненців у всьому винні всі: суддя, суперник, але тільки не самі господарі.

Друга половина матчу почалася з разючих атак Ємільчине. На то була вгома причина. Як кажуть з корабля на бал приїхали два основних гравці гостей брати Коваленки Віталій та Валентин. Атаки ємільчинців на початку 2-го тайму стали менш сумбурними і більш осмисленими. Небезпечні проходи, дальні удари постійно несли небезпеку біля воріт господарів. Це не дуже подобалось команді Рясне і вони почали вдаватись до брудних фолів що вилилось на суперечки з арбітром, гравцями суперника і що саме сумно, їхню брудну гру підтримували вболівальники.
Як і в матчі з Барашами спір команд викликали 2 моменти в одні та інші ворота. В одній з атак Антощук В. знаходячись в штрафному майданчику рясненців був просто знесений захисником Рясне, арбітр ніяк не зреагував на даний епізод. Після чого в одній з атак рясненців в чоловічій боротьбі зійшлись Піскун С. та нападник команди Рясне, за що господарі вимагали пенальті, але цей епізод теж пройшов поза увагою арбітра матчу. Доречі варто відзначити, що якщо не брати до уваги два вищевказаних епізоди, арбітр з Підлуб Дем"янчук А. відсудив матч на належному рівні і нарікань вцілому пред"явити не можна.
Ще кілька гольових моментів гості упустили в І-й половині 2-го тайму, коли Антощуку В. дали подати з лівого флангу, а Данильчук А. не встиг замкнути простріл. Із-за меж пробивав Коваленко Вал., повз ворота. Подача штрафного з правого флангу на Антощука В. і його удар головою не увінчався голом. В інших епізодам господарям просто щастило або виручав голкіпер який за свої емоції до арбітра все-таки отримав "гірчичник".
Але врешті решт саме його помилка, коли він не втримав м"яч після удару, призвела до того що першим на добивання встин Коваленко Вал. і встановив остаточний рахунок матчу 1:2!
До кінця гри ще достатньо часу щоб збільшити перевагу, Рясне окопалася біля своїх воріт - і це позначилося на їх грі, знову грубі фоли та прирікання з суддею....
Тому 2-й гол став підсумком цього проміжку гри.

Ближче до кінцівки матчу стало більше зупинок та знову зайві емоції гравців обох команд. Але свій шанс втримати гандикап в 4 очки перед виїздним матчем в с. М. Глумча футболісти команди Ємільчине не втратили. Матч так і закінчився з рахунком 1:2 на користь гостей з Ємільчино.
Порівнюючи цей матч з минулим матчем І-го кола коли команда Рясне була бита ємільчинцями в гостях з рахунком 5:0 - ця перемога можна сказати на вагу золота і до неї доклались всі без винятку гравці команди Ємільчине.


P.S. Лишилось лише достойно зіграти в М. Глумчі і хтозна, можливо команда з Ємільчино буде робити не одну зупинку по дорозі додому влаштовуючи святкові дійства або для того щоб вгамувати певні емоції....тому буде сподіватись як мінімум на таку ж самовіддачу і в наступному матчі...
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 830 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz