Субота, 20.04.2024, 15:11
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Листопад » 4 » 22 ТУР ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ М. ГЛУМЧА - ЄМІЛЬЧИНЕ 2:2 (2:0)
15:08
22 ТУР ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ М. ГЛУМЧА - ЄМІЛЬЧИНЕ 2:2 (2:0)
Завтра, 05 листопада 2011 р. о 13.00 відбудеться матч між лідером та командою яка займає ІІ-е місце в поточному чемпіонаті.

ДЛЯ ГРАВЦІВ ЄМІЛЬЧИНЕ: Збір перед виїздом на матч о 12.00.

В матчі першого кола, який припав на День незалежності України, подарував позитивні емоції футболістам М. Глумчи, які мінімально перемогли ємільчинців 0:1. Але цей матч стоїть одноосібно від інших матчів сезону 2011. По-перше зустрічаються сусіди по турнірній таблиці, і у випадку перемоги М. Глумча наблизиться до Ємільчино на відстань до 1 очка; по-друге мотивація гравців Ємільчино подвійна-довести що поразка в І-му колі прикра випадковість, і що саме вони, у випадку перемоги, стануть дострокового чемпіонами 2011....ну а нічия відстрочить вирішення чемпіонства, скоріш за все до останнього туру... То ж мотивації кожній з команд не бракуватиме і матч обіцяє бути видовищним і суперпринциповим що, сподіваюсь не скажеться на здоров"ї гравців після матчу...
То ж бажаю учасникам матчу, своїми діями на полі визначити сильнішого і пам"ятати що матч триває 90 хвилин, а життя та людські відносини продовжуються і поза полем по його закінченні...


ОГЛЯД МАТЧУ:

05 листопада 2011. +8С. Початок матчу о 13:30. 
с. М. Глумча, місцевий стадіон. 
Суддя: Остапчук Ю. 

СКЛАД: Ворота-Кур"ята М. в полі-Куницький К.,Остапчук М.,Євтушок Р.,Гольц К.,Бацюн О.,Антощук В.,Куницький А., Левченко В.,(62" Куницький Я.) Гресько Д.,Білоцький Д.

СПРАВЕДЛИВА НІЧИЯ
          
     Нарешті відбувся матч на який так очікували гравці обох команд та їх палкі вболівальники. На стадіоні с. М. Глумча вболівали від малого до великого, не шкодуючи голосових зв"язок та різних епітетів та порівнянь на адресу суперника та судді в полі, а іноді і відкритих образ. В свою чергу вболівальницький "десант" з смт Ємільчине, на чолі з незмінним вболівальником команд Ємільчина та ФК Бараші, Барашем В.І., з цікавістю  спостерігали за матчем і давали більш стримані та професійні коментарі щодо подій на полі.
     Втрати Ємільчине:
     Напередодні матчу з М. Глумчею найбільше цікавило питання чи збереться команда Ємільчине більш-менш оптимальним складом, який зможе дати позитивний результат в матчі з непоступливим у всіх відношеннях суперником. На жаль відсутність ключових гравців (братів Коваленків, Ярошука В., Ходоровського В., Голяки Є, Климчука Я., Тимощука В.,) негативно сказалась на грі команди-лідера. Варто зазначити що близько 6 гравців грали не на своїх позиціях на яких вони звикли грати на полі, що в кінці кінців вплинуло на саму гру команди. 
     Неочікуваний старт.
     Після свистка головного арбітра матчу гравці М. Глумчи жваво розпочали пресингувати гравців суперника що вилилось в помилки півзахисту і обрізки на лівому фланзі ємільчинців. Саме з цього флангу і розпочалась атака господарів що призвела до навісу в штрафну ємільчинців. Наче нічого не віщувало загрозливого для голкіпера гостей, і м"яч не складний, але мабуть хвилювання далося взнаки і він випустив круглого з рука прямо на ногу набігаючому нападнику господарів. Так рахунок став 1:0, на момент коли стрілка годинника не накрутила і 4 хвилин з початку матчу.
     Гості не очікували такого спурту господарів на початку матчу і виглядали трохи пригніченими. Проте команда М. Глумчі не скидала обертів і не давала можливості розвернути більш-менш повноцінну атаку команді з Ємільчино. Перша третина тайму була складною для гостей, вони намагались намацати свою гру, вдавались до різних пасів як коротких так і довгих щоб хоч якось наблизитись до воріт суперника, проте це не давало бажаного результату. 
     Це виливалось в нервозність гравців і як наслідок брудна гра, жовті картки як в одної так і іншої команди.     
     Нарешті в середині І-го тайму гості почали по-тихеньку турбувати оборону господарів і кілька стандартів ледь не призвели до взяття воріт. Штрафні у виконанні Греська Д., кутові удари, а особливо вихід віч-на-віч нападника Білоцького Д. мали всі підстави закінчитись взяттям воріт, але є така істина в футболі, не забиваєш ти, забивають тобі. Саме це сталося і з гравцями Ємільчине. Чергова атака на їх ворота, сутолока в штрафному майданчику і перший на підборі виявився не гравець оборони, яких було достатньо, а нападник господарів, який "розстріляв" ворота з 12 метрів, голкіпер безсилий - 2:0. Вболівальники в ейфорії майбутньої перемоги та, чого гріха таїти, можливого чемпіонства. Та й самі гравці М. Глумчи були вже впевнені в своїй перемозі. 
     ІІ-а половина першого тайму пройшла в жорсткій боротьбі за володіння м"ячем та все ж ігрова та територіальна перевага була на боці господарів. Гостям так і не вдалося в першому таймі засмутити голкіпера господарів і на перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь команди М. Глумча.
     Початок другого тайму показав що все ж таки команда з Ємільчино не збирається погоджуватись з таким перебігом подій і почала поступово тіснити суперника на їх половині поля намагаючись вивести одного з нападників на ударну позицію. Господарі ж в свою чергу намагались винести м"яч подалі в поле від своїх воріт і сподівались на швидких півзахисників своєї команди які розпочинали атаку на ворота ємільчинців. А іноді просто грубо обходились з гостями, про що свідчать травми гравців атаки Білоцького Д., Греська Д. Куницького А. (яким надавав допомогу за полем лікар матчу).
     І ось в одній з атак виникла колотнеча в штрафній господарів і м"яч після відскоку від гравця М. Глумчі потрапив до Греська Д., який неймовірним чином (а  точніше коліном), переправив по дузі м"яч у ворота команди суперника. 
     Рахунок став 2:1, і саме цікаве тільки починалось.  Команда М. Глумчи у відповідь провела кілька доволі гострих атак, які призвели до кутових ударів. Після одного такого корнера першим на підборі був гравець М. Глумчі і ледь не влучив в ворота молодого голкіпера ємільчинців, в іншому епізоді і сам воротар зіграв надійно (мабуть ліміт помилок на той момент було вже вичерпано). В середині 2-го тайму замість Левченка В. виходить Куницький Я., який міг би стати героєм матчу, але це ще попереду.
     Після взаємних моментів було видно що команди почали грати у відкритий футбол на зустрічних курсах, майже без центру поля, в якому м"яч не затримувався. Обопільні помилки були наслідком як особистої майстерності так і жахливим станом футбольного поля в с. М. Глумча.
     Та все ж в цьому компоненті, а саме відкритому футболі удачливішими вийшли саме гравці райцентру.  Як сказав кращий гравець світу Лео Мессі "Те що я роблю-дрібниці порівняно з тим, що роблять Хаві з Ін"єстою". Так ось в одному епізоді коли м"яч на правому фланзі опинився в гравця Ємільчине Куницького А. він без вагань та опору з боку захисників виконав роль підносчика снарядів на нападника Білоцького Д., і останній кивком голови зняв павутину з дев"ятки воріт команди                   М. Глумча - 2:2. І в матчі відновився паритет, який був зовсім не на руку господарям.
     Після пропущеного голу господарі, підганяємі власними вболівальниками мчали вперед не жаліючи ні своїх ніг ні ніг суперників. Трибуни завелися і викрикували образливі слова на рахунок арбітрів матчу як головного так і помічника арбітра Серпутько В. Це передалось на поле і гравці команди М. Глумчи теж почали вступати в суперечки з головним арбітром. Внаслідок чого під кінець матчу за 2-у жовту карту було вилучено капітана команди господарів. 
     Слід зазначити що наприкінці матчу до того щоб забити переможний м"яч були близькі як і господарі так і гості. А самий реальний шанс прогавив Куницький Я. який після подачі з правого флангу чатував на дальній стійці в штрафній глумчаків і не зміг головою переправити м"яч у вже пусті ворота з кількох метрів. 
     Як наслідок, бойова нічия лідерів чемпіонату. І питання щодо чемпіонства відкладається як мінімум до 12 листопада, коли команда Ємільчине зустрінеться з командою Куліші на її полі.


     
     



Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 822 | Додав: DAN02 | Теги: М. Глумча Ємільчине | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 DAN02  
1
Фото до матчу в альбомі.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz