Четвер, 25.04.2024, 04:23
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Листопад » 11 » 23 ТУР ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ КУЛІШІ - ЄМІЛЬЧИНЕ 0:2 (0:1)
12:58
23 ТУР ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ КУЛІШІ - ЄМІЛЬЧИНЕ 0:2 (0:1)

ГРОСМЕЙСТЕРСЬКО-ЧЕМПІОНСЬКА ПЕРЕМОГА

12 листопада 2011. +3С. Початок матчу о 13:30. 
с. Куліші, місцевий стадіон. 
Суддя: Остапчук Ю. 

СКЛАД: Ворота- Серпутько В. в полі- Піскун С., Остапчук М., Євтушок Р., Климчук О., Бацюн О., Антощук В.,           Данильчук А., (80" Костюченко В.), Куницький К., Білоцький Д., Куницький А.
 
Голи: Куницький А. (4") - 0:1, Білоцький Д. (58") - 0:2.

    Було б марним очікувати від цієї гри видовищності та яскравості, адже гості, які були налаштовані на здобуття чемпіонства, що їм не вдалося в попередньому матчі з М. Глумчею, тому на першому плані стояв результат.
     Склад гравців Ємільчино знову зазнав ротації по кільком позиціям, але все ж таки схема 4-4-2 залишилась незмінною. 
     Гравці Кулішів теж грали не оптимальним складом, залучивши до основної команди гравців місцевої ЗОШ і як показала гра, потенціал в хлопців є,потрібно лише його розвивати в майбутньому.
     Після свистка про початок гри команда Ємільчине відразу взялась до справи і за лічені хвилини провела кілька атак на ворота суперника. В перші хвилини матчу команда Кулішів не могла навіть перейти середину поля, не кажучи вже про атаки на ворота суперника, і як наслідок в одній з атак ємільчинців Куницький А., отримавши пас з лівого флангу розвернувся і з льоту пробив не робочою лівою ногою по воротах кулішівців-воротар господарів не був готовий до удару і м"яч влетів в сітку воріт-0:1. І сталася ця подія лише на 4-й хвилині матчу,так би мовити швидкий гол.
Надалі гості не скидали обертів і кожна атака була доволі небезпечною, яка могла закінчитись взяттям воріт. Кілька моментів було у нападників Білоцького Д., Куницького А., але на шляху ставали захисники господарів, а в одному з моментів забракло влучності щоб збільшити гольовий доробок ще в першому таймі. В небезпечній відстані до воріт команди Куліші був штрафний удар, який виконував Антощук В., але м"яч пролетів трохи вище поперечини. Непогано комбінували гості на підступах до штрафної, і в ролі плеймейкера дуже добре проявив себе Климчук О., - його точні передачі кілька разів виводили партнерів на оперативний простір для того щоб мати змогу завершити атаку.
      А що ж господарі, запитаєте ви? А команда Кулішів по-тихеньку намагалась знайти свою гру і створити хоч якусь загрозу воротам команди Ємільчине, які знову захища ветеран ємільчинського футболу Серпутько В. 
    Проте гра кулішівців зводилась до банального закидання м"яча на половину поля суперника, а там як кажуть як пощастить. Можливо граючи таким чином в інших матчах така гра і приносила результат (команда Куліші до цього матчу не знала гіркоти поразок на своєму полі), та в конкретно взятому матчі це не приносило дивідендів господарям. З так званими навісами без проблем справлялись опорні та центрально гравці команди Ємільчине. Проте кілька флангових забіганням з-боку господарів давали можливість наблизитись їм до воріт гостей. В одному з таких епізодів при атаці команди Куліші голкіпер Ємільчино вийшовши з воріт необачно зіграв за межами карного майданчика руками і суддя відразу призначив штрафний в бік  воріт гостей. Пам"ятаючи мат першого кола і те як виконують штрафні кулішівці, ємільчинці вишикували щільну сиінку з 5 гравців, яка врешті допомогла не залетіти м"ячу в сітку воріт, а пролетіти повз ворота і вийти за лицьову лінію. Після цього була ще одна невеличка пожежа біля воріт гостей, коли знову голкіпер Ємільчино вийшовши з воріт залишив їх без нагляду і 11 номер Кулішів ледь не влучив із-за меж штрафного майданчика.   
     Проте це були поодинокі намагання кулішівців бодай хоч якось забити гол у відповідь. Після цього гості відтиснули господарів подалі від свого штрафного майданчика і знову почали шукати щастя біля воріт суперника. Ємільчино на протязі всього першого тайму володіли як ігровою так і територіальною перевагою, але забити ще один гол в І-му таймі їм не судилося.
     Варто зазначити що знову, як і в попередніх матчах, з райцентру  прибула вболівальницька "торсида" на чолі з Барашем В.І. до яких додались футбольні функціонери з команди Середи і які палко підтримували ємільчинців за що команда Ємільчине їм дуже вдячна. 
     ІІ-й тайм як і перший команда Ємільчине розпочала активніше за суперника. Гострі флангові атаки з переміщенням в центр раз пораз несли небезпеку воротам господарів поля. На відміну від команди Куліші, гості з райцентру намагались пройти оборону за рахунок точного пасу або передачі в розріз. Іноді це давало певний результат, але в завершальній стадії не вистачало влучності та холоднокровності. Та як кажуть капля камінь точить. Ось і в даному матчі  це спрацювало. В одній із флангових атак м"яч потрапив до Куницького А., якого обступили захисники намагаючись відібрати круглого,в чому їм допомагав також і голкіпер, який необачно вийшов з воріт, за що нападник гостей  його повинен був карати перекинувши снаряд через всю "братію" п"ятою. Здавалося б м"ячу вже і діватись немає куди тільки бути у воротах, проте влучивши в поперечку він почав зрадницьки тікати в поле, але вчасно на підборі зіграв інший нападник ємільчинців Білоцький Д., який ефектним ударом головою подвоїв рахунок матчу забивши ще один свій важливий для команди гол. Так рахунок на 58 хв. став 0:2 на користь команди Ємільчине.
    Подвоївши рахунок Ємільчине стало в більшій мірі обмежуватись контролем ситуації, дозволяючи іноді супернику володіти м"ячем. Однако при таких розкладах біля воріт гостей знову почали виникати гострі моменти. Прорвавши на одному з флангів оборону гостей гравець Кулішів зробив прострільну передачу на яку відгукнувся його товариш, проте не влучив по м"ячу. В іншому епізоді, на іншому фланзі атаки господарі мали нагоду відквитати один м"яч але з ноги нападника м"яч зняв півзахисник ємільчинців. Проте найбільший шанс для того щоб "розмочити" голкіпера гостей Серпутька В. був у захисника Савчука, який в ІІ-му таймі почав грати на позиції атакуючого півзахисника (вінгера). Саме його потужний удар в ІІ-го таймі ледь не досяг мети-м"яч пролетів в лічених сантиметрах від поперечини.  
       В кінцівці матчу команди обмінялись небезпечними випадами, які ні тим ні іншим не принесли успіху. 
     Таким чином рахунок до кінця матчу так і не змінився - 0:2 на користь команди Ємільчине, яка після триумфального виступу в 2009 році повертає собі звання кращої команди району за тур до кінця чемпіонату пропустивши при цьому найменше голів (12) і забивши в ворота суперників 58!!!

     ВІТАЄМО КОМАНДУ, ВБОЛІВАЛЬНИКІВ, ЛЮДЕЙ ЯКІ ТАК ЧИ ІНШЕ СПРИЯЛИ КОМАНДІ "ЄМІЛЬЧИНЕ" ТА ПОБАЖАЄМО ГРАВЦЯМ СПОРТИВНОЇ НАСНАГИ ТА МІЦНОГО ЗДОРОВ"Я ДЛЯ ПОДАЛЬШИХ УСПІХІВ!!!

Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 729 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
3 yevropa_r  
1
Цей чемпіонат ми виграли, тому що були кращі. І нехай всі з цим не згодні і ще довго будуть згадувати і суддівство і тому подібне та мені на це на......ти. МИ КРАЩІ - ТОМУ МИ ЧЕМПІОНИ!!!!!!!

4 DAN02  
0
Перемагає завжди сильніший!!!!

2 DAN02  
0
Огляд матчу читайте 13.11 пiсля 21-i години

1 ReCoBa  
2
Рахунок 0:2! Ч rah Е rah М rah П rah І rah О rah Н rah И rah !!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz