Четвер, 25.04.2024, 00:24
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Листопад » 18 » 24 ТУР ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ ЄМІЛЬЧИНЕ-СЕРБО-СЛОБІДКА 1:2 (0:0)
15:34
24 ТУР ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ ЄМІЛЬЧИНЕ-СЕРБО-СЛОБІДКА 1:2 (0:0)
     
       
БЕЗБАРВНА ГРА ЧЕМПІОНІВ

     "Перемога показує що ти можеш, а поразка - чого саме ти вартий".

На жаль вчорашня гра у виконанні команди Ємільчине залишила безліч питань, відповідь на які знають хіба що самі учасники матчу.  А саме головне, що ємільчинці не змогли підтвердити своє чемпіонство, яке вони здобули за тур до закінчення чемпіонату, і хтозна, як розвивались події якби гра з Сербо-Слобідкою була б вирішальною за І-е місце Чемпіонату...Говорячи класичною мовою - футбол гра колективна, але в конкретно взятому матчі даний компонент був відсутній.

19 листопада 2011. +1 С. Початок матчу о 11.30. 
смт Ємільчине , місцевий стадіон "Колос". 
 
Склад Ємільчине:  Ворота- Кур"ята М. в полі- Піскун С., Климчук О., Євтушок Р., Гольц К., Бацюн О., Голяка Є.,   Куницький А., Левченко В., Ярошук В. Ходоровський В.
 
Голи: С.Слобідка - 0:1 (58"), С.Слобідка (67") - 0:2, Ходоровський В. - 1:2 (85").

     Сама ж гра розпочалась доволі оптимістично для господарів. Після розіграшу з центру Ємільчинці почали свої атаки по лівому флангу де активно почав гру Ярошук В., але гості не дали її розвити відібравши м"яч. Слідуюча атака відбулась через центральну зону де Куницький А. протяг м"яч до штрафного майданчика але не зумів правильно ним розпорядитись, захисники виявились спритнішими. Перший кутовий в ворота С.Слобідки не приніс результату, захисник просто виніс м"яч в поле. На цьому п"ятихвилинка ємільчинців скінчилась і гості потихеньку почали відводити гру подалі від свого штрафного майданчика. Гра пов"язла в середині поля і моменти зникли. Аж ось на хв. 12-й передача з глибини поля гостей, застала зненацька господарів коли нападник С.Слобідки вибігав на цей пас і лише вдала гра на виході молодого голкіпера              Кур"яти М. допомогла команді Ємільчине уникнути голу. Та цей момент ніяк не "розшевелив" господарів, сумбурна гра, неточні паси,все це не давало можливості розвивати атаки. Відчувши це гості по-тихеньку почали сміливішати і все частіше переходити середину поля. Це призводило до гостроти у володіннях голкіпера ємільчинців і після кутового у виконанні гравця гостей м"яч дивом не потрапив у ворота, знову надійна гра голкіпера.
     Після цього епізоду ємільчинці нарешті почали активніше виходити зі своєї половини поля і будувати атаки на ворота гостей. Акцент атаки було змінено на правий фланг де завдяки зусиллями Голяки Є. почали виникати гострі моменти. Та простріли в штрафний майданчик були легкою здобиччю захисників. Підтримуючи атаку правим флангом змістились в цю зону і Бацюн О. і Куницький А. і Голяка Є. та розхитати захисників і прорватись ближче до воріт суперника їм не вдалось. Лише кутові зароблені ними могли створити небезпечний момент але і в цьому компоненті гравці Ємільчине не були на висоті.  Сербо-слобідці активно захищались і при можливості контратакували ворота господарів, але це поки несло не дуже загрозливу форму. Навпаки ємільчинці змінивши фланг атаки з правого на лівий були близькі до успіху. Отримавши м"яч на лівому фланзі Ходоровський В. як завжди почав зміщуватись до центру штрафного майданчика і завдав удару в напрямку воріт гостей, м"яч рикошетом від захисника полетів вздовж воріт, але Куницький А. не зміг підставити ногу щоб переправити м"яч у ворота - лише кутовий. Знову атаки правим флангом і знову невдало. Змінивши тактику господарі намагались пройти через центр захисту але захисники не давали їм це зробити стаючи стіною на дорозі м"яча. І тому підтвердження  - поодинокі дальні удари у виконанні Голяки Є. та Євтушка Р. (на добивання) свідчили про неможливість команди Ємільчине підійти ближче до воріт суперника. А ось гості почали все активніше вибігати в небезпечні контратаки. Іноді правий та лівий фланги оборони ємільчинців не витримував тиску і через нього проходили небезпечні атаки. Так в    ІІ-й половині першого тайму гості заробили право на кутовий і після небезпечної подачі м"яч після удару гравця С. Слобідки повинен був опинитись в воротах ємільчинців, але відчайдушна гра Піскуна С. допомогла винести круглого в поле. В наступній атаці схожа ситуація і знову захисник господарів Піскун С. виносить м"яч з воріт. Це так би мовити були перші дзвіночки до яких команда райцентру мабуть не дослухалась. Слід зазначитищо перед цими двома атаками провалився правий фланг оборони господарів і вийшовши сам на сам з голкіпером, нападник гостей не зміг переграти молодого воротаря ємільчинців, браво Кур"ята М.!!!
     Господарі в наступній атаці заробили право на штрафний удар, який невдало виконав Климчук О. (м"яч пролетів вище воріт). Кілька ще доволі гострих моментів наприкінці тайму було як і в однієї так і в іншої команди, проте на відпочинок команди пішли за рахунку 0:0.
     В перерві між таймами гравці С.Слобідки тішились тим що є змога грати на хорошому і великому полі, а не на таких футбольних полях які є в селах району.
     Саме з думками про мотивацію зіграти гідно з чемпіонами і на хорошому футбольному газоні вийшли гравці команди Сербо-Слобідка, тому що забігаючи наперед, можна сказати що їхня гра в 2-му таймі виглядала набагато переконливішою ніж гра команди з райцентру.
     ІІ-й тайм розпочався з атак команди Сербо-Слобідка, що призвело до штрафного удару в напрямку воріт господарів та удар гравця гостей виявився не точним. Ємільчинці ж відповіли лівофланговими атаками за участю Ярошука В. Також кілька банальних навісів в штрафну закінчились нічим для господарів. Сербо-слобідці змогли також провести небезпечну атаку в якій після удару нападника гостей голкіпер ємільчинців потягнув м"яч з лівої шістки відбивши його до бокової лінії. Як кажуть гол в одні з воріт назрівав. Ємільчинці почали грати у відкритий футбол майже без захисту намагаючись забити, а сербо-слобідці вели гру на контратаках, які в них доволі непогано виходили.
     І ось в одній з атак Ходоровський В. отримавши м"яч з глибини протяг його до лицьової лінії разом з двома захисниками, і віддав шикарну передачу в штрафний майданчик де Бацюн О. з кількох метрів не зміг переграти голкіпера влучивши в останнього. Це була 100% нагода для господарів! Але як говорить футбольна істина, не забиваєш ти забивають тобі...
     Розпочавши атаку лівим флангом гравець Сербо-Слобідки зробив діагональ на правий, де м"яч зачепивши  ногу     Євтушка Р. рикошетом потрапив до нападника гостей, який протягнув ще трохи і зробив простріл на дальню штангу де ніким не прикритий гравець атаки забив круглого в ворота ємільчинців... 0:1. 
     Радості гостей не було меж, тим більше їх приїхали підтримати невелика група вболівальниць, які на протязі всього матчу їх палко підтримували...
     Після пропущеного голу гості все сміливіше почали йти вперед (перефразуючи одну з реклам "Гол їм надав крила"..).  Атаки все частіше накочувались на ворота ємільчинців і раз-по-раз ставало гаряче в штрафному майданчику молодого голкіпера Кур"яти М, який доречі зіграв цей матч на високому як для його віку рівні і був кращим гравцем у своїй команді за визначенням вболівальників!  Захист господарів тріщав по швах,цьому були причини. Климчук О., який з початку матчу грав на позиції центрального захисника в середині ІІ-ого тайму змістився на позицію лівого інсайду тим самим відкривши доступ до воріт суперникам по центру. Як наслідок в одній з атак сербо-слобідці вивели передачею по лівому флангу свого нападника який протягнувши до центру  обвідним ударом не залишив шансів голкіперу команди Ємільчине... 0:2. 
     Такого результати ніхто не очікував, навіть мабуть і самі ємільчинці...
     Для того щоб відіграти два м"ячі і по можливості забити переможний у господарів було достатньо часу, але поодинокі атаки не приносили результату або просто не фортунило. Так в одному з епізодів після подачі з лівого флангу Климчук О. сильно пробив в ствір воріт гостей,але вдало зіграв голкіпер, який в падінні парирував удар і м"яч влучивши до того ж в стійку відлетів в поле де на добивання ніхто з нападників не зіграв. В наступному моменті Ходоровський В. пройшовши з м"ячем по лівому флангу і не входячи в штрафний майданчик пробив по воротах, але удар відверто не вийшов як по силі так і по точності. Після цього Ходоровський В. знову протяг м"яч по лівому флангу і віддав в центру де Куницький А. почав вовтузитись з м"ячем чим втратив момент і не завдав удару так як захисники виявились кмітливішими. 
     У відповідь гості мали ще дві 100% нагоди шоб довести рахунок до розгромного, але на останньому рубежі знову надійно зіграв Кур"ята М. а іноді просто підводила власна майстерність гравці С.Слобідки. Та все ж наприкінці матчу за настирливість в атаці був винагороджений нападник господарів Ходоровський В., який самотужки протаранив по центру оборону гостей і вколотив м"яч в сітку воріт 1:2!!! і шанси на те щоб бодай зрівняти рахунок в матчі і не ганьбитись в ранзі чемпіонів ще були. На це сподівались також і вболівальники команди Ємільчине.                                                                                                         В останні хвилини матчу ємільчинці взяли в облогу штрафний майданчик гостей і до фінального свистка намагались забити ще одни м"яч. Небезпечні навіси в штрафну, удари головою все це додавало роботи голкіперу гостей, але не приносило результату. В одній з останніх атак м"яч відскочив до Гольця К., який підключився допомогти товаришам по команді, і завдав потужного удару після якого футбольна сфера в кількох сантиметрах розминулась з хрестовиною воріт...       
       І ВСЕ... Після цього пролунав фінальний свисток головного арбітру матчу який засвідчив поразку новоспечених чемпіонів району з рахунком 1:2
     Варто зазначити що гра проходила відносно спокійно і без грубощів незважаючи на поодинокі моменти неспортивної поведінки з-боку гравців обох команд, але арбітр матчу вгамував грубіянів жовтими картками.   
P.S. Сподіваємось що ця гра дасть добрий урок тим гравцям які без належного настрою та бажання виходять на гру показуючи тим самим не найкращий свій футбол як вже було раніше в матчах з Кулішами вдома і М.Глумчею теж вдома....а можливо дехто просто грає на рівні своїх можливостей і краще просто не вміє хтозна...

    
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 820 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 2
2 yevropa_r  
0
Барвиста гра чемпіонів закінчилась нелогічною поразкою 1:2

1 DAN02  
0
Безбарвна гра чемпіонів закінчилась логічною поразкою 1:2. sad

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz