П`ятниця, 26.04.2024, 14:53
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Жовтень » 15 » Чемпіонат району 2011, 19 тур, Ємільчине - Непізнаничі 9:0
22:11
Чемпіонат району 2011, 19 тур, Ємільчине - Непізнаничі 9:0
                                                                                                 
19 тур Чемпіонату району 2011 розпочався матчем лідера команди Ємільчине та аутсайдера команди Непізнаничі. 
Склад команди Ємільчине: 
Ворота - Кур"ята М. в полі - Євтушок Р., Антощук В., Тимощук В., Піскун С., Бацюн О., Остапчук М., Костюченко В., Голяка Є., Данильчук А., Ходоровський В.

Голи: Ходоровський В. - 3, Антощук В. - 2, Данильчук А. - 2, Тимощук В., Бацюн О.
З перших хвилин матчу господарі поля заволоділи ігровою та територіальною перевагою. Небезпечні проходи з флангів, кутові, штрафні удари, все це несло загрозу воротам команди Непізнаничі, але забити на початку гри ємільчинцям не вдалося.
Та все ж починаючи з 30 хв. Ємільчине довело, що все ще здатне відчувати й викликати позитивні емоції та отримувати насолоду від гри у Футбол (так, саме з великої літери). Принаймні, в одному окремо взятому матчі - це точно. Що цьому причиною, і чи одна вона, важко сказати, але результат є, і ще який!
Ємільчинці домінували з початку чемпіонату доки підніжку їм не поставили на шляху до чемпіонства команди М. Глумчи (0:1),Кулішів (2:3) та команда Середи (1:1). І на момент гри з Непізнаничами відрив від другого місця скоротився до 6 очок. Але перемога з рахунком 9:0 показала що переслідувачам команди доведеться добре попітніти аби наздогнати лідера чемпіонату.

У команди Ємільчино можна відзначити кожного гравця. За гравців атаки краще скажуть 5 голів на двох (Ходоровський В. Данильчук А.), які вони увігнали в сітку суперників. Бацюн О. провів яскравий матч, показавши вміння вести гострі дії (за мінімального спротиву захисників Непізнанич звичайно, та все ж) відзначившись також забитим м"ячем.

Так само на високому рівні відіграли флангові захисники Євтушок Р. та Піскун С. які не дали можливості розвернутись атакувальним гравцям Непізнанич. Остапчук М. непогано виконував стандарти, котрі у 2-му таймі пішли значно ліпше. Слід зазначити що на незвичній для себе позиції лівого півзахисника зіграв Костюченко В., який своїми діями на протязі матчу створював напругу на підходах до штрафного майданчика суперників та виконав кілька флангових передач, які були доволі гострими. Тимощук В. котрий зазнав слави насамперед своїми діями у захисті, в цій грі був незвично активний попереду, водночас не дозволяючи суперникам щось зробити у підконтрольній йому зоні біля воріт Кур"яти. Ну а Голяка Є. блискуче проявив себе у якості диригента атак команди, а його гострі передачі в розріз збивали з пантелику захисну лангу гостей. На тлі всього матчу активними діями на "другому" поверсі і на землі виділявся також Антощук В., який як вияснилось в ІІ таймі виконував по позиції роль 3 нападника, що призвело до двох забитих ним м"ячі та ще кілька змарнованих моментів, не реалізація яких мабуть вплинула на його негативні емоційні висловлювання на протязі всього матчу в бік гравців своєї команди. Проте будемо сподіватись що в майбутньому здоровий глузд буде брати гору над емоціями, бо Футбол це гра командна.
Коротше кажучи, Ємільчине в цій грі сподобалося, навіть на фоні провальної гри суперників. І хоча є відома футбольна приказка, перефразуючи яку можна було б сказати, що краще 9 разів по 1:0, ніж 1 раз 9:0, хотілося б вірити, що гольова пристрасть "ємільчинців" не вщухне після цієї гри.
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 852 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz