Четвер, 28.03.2024, 13:47
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Жовтень » 22 » Чемпіонат району 2011, 20 тур, Бараші - Ємільчине - 0:0
09:14
Чемпіонат району 2011, 20 тур, Бараші - Ємільчине - 0:0
АНОНС МАТЧУ: 

Як не дивно але такі значущі останнім часом матчі між командами Бараші та Ємільчине не завжди вдавалось спостерігати вболівальникам в смт Ємільчине. За останні 4 чемпіонати району Бараші вже ТРИЧІ не з"являлись на матч з Ємільчино за що отримували технічну поразку. Так сталось і в цьому році 13.08 в матчі І-го кола. Проте ті матчі що відбувались були принциповими та безкомпромісними, про що свідчать рахунки матчів Бараші-Ємільчине 6:2 (2008р.), 0:1 (2009р.), 0:4, 2:1 (2010р.). Як то буде в цьому матчі де зустрічаються команди, які займають 7-е та 1-е місця відповідно, зможете пересвідчитись сьогодні, початок матчу об 11.00 годині на стадіоні с. Бараші.
P.S. Сподіваюсь після матчу настрій команди Ємільчине буде аналогічним як і на фото 2-річної давнини коли вони перемогли Бараші.

БАРАШІ - ЄМІЛЬЧИНЕ - 0:0

22 жовтня 2011. Початок матчу о 11:30.
с. Бараші, стадіон місцевої ЗОШ.
Суддя: Остапчук Ю.

Склад команди Ємільчине: ворота - Кур"ята М. в полі. - Піскун С., Остапчук М., Євтушок Р., Гольц К., Ярошук В., Голяка Є., Антощук В., Бацюн О.,
Кавєрін М., Данильчук А. (Левченко В. 78).

Думаю, не помилюсь, якщо скажу, що Ємільчине видало не найкращу гру в цьому сезоні хоча домінувало на полі протягом майже всього матчу за виключенням певних відрізків в 1-му та наприкінці 2-ого тайму. В зв"язку з чим вважати те, що ця нічия — закономірна, виглядає не зовсім правдиво. Якщо говорити футбольным жаргоном, то господарі сьогодні відскочили. Що поробиш, але в футболі іноді фактор невезіння виявляється ключовим, вирішальним. Коли м"яч летить в ворота, але просто попадає в дезорієнтованого воротаря, або ж зрадливо зустрічається зі стійкою — це в чистому вигляді невезіння. Бараші сьогодні програвали Ємільчино по всім параметрам — і по володінню м"ячем, і територіально, і по гольовим моментам. Хоча слід зазначити що м"яч побував в воротах обох суперників-спочатку в воротах команди Бараші (відміна-напад на воротаря), а потім в воротах команди Ємільчине (відміна-порушення в нападі).
Что стосується безпосередньо футбольної складової матчу, то Бараші намагалися не поступатись Ємільчиному в боротьбі, про що свідчать зіткнення на полі, з легкими і більш серйозними травмами як в 1-му так і 2-му таймах. Бараші зуміли з початку матчу нав'язати супернику в'язку гру, із значною кількістю затримок та не дуже високим темпом гри на відбій, так звану "бей-беги".
Ємільчине в свою чергу намагалось розіграти м"яч до вірного, але поле, яке знаходиться у Барашах м"яко кажучи в не дуже "футбольному стані", не давало такої можливості, тому всі комбінації закінчувались не точними пасами в напрямку лінії атаки або невлучними ударами в ствір воріт з дальної дистанції. Винятком хіба що можна зазначити лише заключний відрізок 2-го тайму, коли гра стала проходити в відверто авантюрно-ризикованому ключі, на зустрічних курсах, і з м"ячем в рівній мірі гасали обидві команди. До цього ж барашівці були не при справі.
Ємільчинці чіткіше працювали з м"ячем, краще дорожили ним в жорстких єдиноборствах, краще грали у відборах. Проте не вистачало, повторюсь, одного — забитого в ворота команди Бараші м"яча. Але що поробиш, на цей раз з цим не склалось. Сьогодні доведеться задовольнитись лише ігровою перевагою команди Ємільчине над командою Бараші.

P.S. Після цього матчу команда Ємільчине продовжує утримувати лідерство набравши 44 очки, випереджаючи найближчих суперників на 7 очок, але це лише до завтра, коли зустрінуться в очному протистоянні команди 3 і 2 в турнирній таблиці- Середи та М. Глумча.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 909 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 DAN02  
2
Фото до матчу в Фотоальбомі.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz