П`ятниця, 19.04.2024, 08:36
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Травень » 2 » ЄМІЛЬЧИНЕ ФІНАЛІСТ РОЗІГРАШУ КУБКА РАЙОНУ 2012
23:43
ЄМІЛЬЧИНЕ ФІНАЛІСТ РОЗІГРАШУ КУБКА РАЙОНУ 2012
     06 травня,  на стадіоні "Колос" відбулись матчі в І-й зональній групі в яку ввійшли команди Ємільчине, Середи, Миколаївка та Яблунець. За відсутності команди з Яблунця путівку в фінал кубка розіграли 3 команди. 
     Жеребкуванням було визначено що перший матч зіграють команда Середи та Миколаївки, який повинен складатись з двох таймів по 20 хв.
Враховуючи статус бронзового призера 2011 команда серединців вважалась фаворитом зустрічі і саме це вони довели коли одна з атак завершилась голом у ворота команди Миколаївка (відзначився 13-й номер)
     Гра була напруженою, ніхто не хотів поступатись в такому матчі, слід зазначити що після пропущеного голу у свої ворота Миколаївка не боялась йти вперед в намаганні бодай відігратись, що принесло плоди в другій 20-ти хвілинці. Перший штрафний призначений у ворота команди Середи був пробитий не точно, проте вже через кілька хвилин, майже з тієї ж ділянки поля ударом зі штрафного команда з Миколаївки зрівняла рахунок 1:1.
І так мало все і закінчитись, якби на останній хвилині матчу миколаївські захисники не прозівали пас з глибини поля і нападник команди Середи забивши м"яч встановив остаточний рахунок зустрічі 2:1 на користь команди Середи.

     Після відпочинку, волею жеребу команді Середи випало зіграти з минулорічними чемпіонами району командою Ємільчине, яка зібралась на турнір в своєму бойовому складі.
Завданням команди Середи було не програти, що давало змогу при певних обставинах вийти у фінал розіграшу Кубка. Забігаючи наперед слід відзначити, що серединці майже впорались з цим надскладним завданням.

                                              
     З перших хвилин зустрічі команда номінальних господарів прибрала до ніг м"яч і намагалась контролювати хід подій на полі. Проте серединці були проти такого перебігу подій і відбивши чергову атаку відразу намагались закинути круглого на половину поля суперника, де чатували їх два нападники. Проте ця тактика не приносила їм результату як і поодинокі флангові проходи. Натомість ємільчинці намагались розхитати або точніше сказати зломати оборону гостей, які  при кожній атаці чи стандарті всією командою оборонялись біля своїх воріт.Гострі моменти були у нападників Ходоровського В., Ярошука В., але м"яч то потрапляв у захисників то і того гірше у стійку воріт суперника. Майже цілий тайм ємільчинці "провисіли" на воротах суперника, але це не принесло позитивного результату у вигляді забитого голу.
     Другий тайм команди почали не так жваво, враховуючи високу плюсову температуру повітря, що не могло не позначитись на рухливості гравців. Але малюнок гри майже не змінився. Ємільчинці атакували,а команда Середи намагалась створити бодай якусь видимість атак.
     Багато боротьби на кожному клаптику, мікротравми та жага до перемоги, ось це все було в цьому матчі. 
     Але як кажуть перемагає сильнійший. В одному з епізодів гравець команди Середи порушив правила за межами штрафного майданчика своїх воріт і було призначено штрафний удар. Майстерність виконання помножена на силу удару Климчука О. виявилось запорукою успіху і м"яч від рук воротаря затріпотів у сітці воріт - 1:0.
І хоча часу ще було достатньо для того щоб подвоїти рахунок, а команді Середи зрівняти його, рахунок 1:0 на користь гравців так і залишився до фінального свистка.

     В заключному матчі зустрілись команди Ємільчине та Миколаївки. Хоча по суті цей матч майже нічого не вирішував для команди гостей та все ж вони дали справжній бій чемпіонам району. Команда з Миколаївки не соромилась йти вперед великими силами і була навіть близька до успіху, коли при стандарті, після удару м"яч ледь не перетнув лінію воріт ємільчинців і лише завдяки вдалій грі на підстраховці Левченка В. вдалося уникнути голу.
     Після цього ємільчинці по-тихеньку відтіснили суперника подалі від своїх воріт і почали частіше погрожувати воротам суперника. Та все ж мабуть немотивовані гравці команди Ємільчине не зіграли в повну силу і той футбол в який вони вміють грати. Внаслідок чого цей матч закінчився сухою нічиєю 0:0.  


     Цьому рахунку раділи лише гравці Миколаївки враховуючи що в минулому чемпонаті, на своєму полі вони отримали вісім м"ячів у свої ворота від команди з Ємільчиного. А гравцям з райцентру варто замислитись над тим чи зможуть вони з такою грою розраховувати на перемогу у фінальних матчах з такими командами як Куліші, Бараші, Підлуби.
     Фінальні матчі очікувано пройдуть 12 травня.
Категорія: Футбольний клуб "Ємільчине" | Переглядів: 771 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz