П`ятниця, 29.03.2024, 17:31
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 28 » ЄМІЛЬЧИНО ПОКЛАЛО КУЛІШІ НА ЛОПАТКИ І ЧЕКАЄ НА НАСТУПНОГО СУПЕРНИКА
15:11
ЄМІЛЬЧИНО ПОКЛАЛО КУЛІШІ НА ЛОПАТКИ І ЧЕКАЄ НА НАСТУПНОГО СУПЕРНИКА
 КУЛІШІ - ЄМІЛЬЧИНЕ 2:5 (0:3)
      V-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
     28 червня 2012 с. Куліші місцевий стадіон   t+22 C.
      Початок матчу: 11.00 годин.  

            ЄМІЛЬЧИНЕ: Кур"ята М.; Остапчук М.; Тимощук В.;Антощук В.;(Данильчук А.) Коваленко Вал.
                                     Ходоровський В.; Голяка Є.;(Куницький А.) Левченко В.; Білоцький Д.;     
                                     (Жабровець М.) Ярошук В.; Коваленко Віт.            
    Голи: (Коваленко Віт. - 0:1, Ярошук В.- 0:2, Коваленко Віт. - 0:3, Куліші - 1:3, Коваленко Віт. 1:4,                    
             Куліші - 2:4, Левченко В. - 2:5).     
                                          
     Як кажуть не було б щастя да нещастя допомогло...так можна охарактеризувати гру чемпіона на тлі виїздної поразки від команди Середи, яка згуртувала команду і дала свій позитивний ефект.
     Спочатку команда з с. Рясне була бита 3:0, а тепер настала черга лідера поточного чемпіонату команди Куліші, зазнати ніщівної поразки від ємільчинців. 
     Команда Ємільчине завчасно приїхала на матч в с. Кіліші і була приємно вражена... ні не тим як її привітно зустріли господарі, а станом футбольного поля, яке значно видозмінилось з моменту останньої їхньої зустрічі минулого року, яку доречі ємільчинці виграли 2:0, тим самим оформивши достроково чемпіонство 2011 року.
     Випробувавши на якість газон місцевого стадіону, гості чекали на суперника, який доволі повільно збирався на цей матч, в зв"язку з "суб"єктивними", як вияснилось згодом, причинами.
     Нарешті головний арбітр матчу Онопченко С. свистком сповістив про початок цікавого протистояння.
Не відкладаючи в довгу комірчину справу, гості повели свої перші атаки на ворота кулішівців. Не минуло й кількох хвилин як атакуючий тандем створив футбольне диво. Увірвавшись до меж штрафного майданчика Ярошук В. викотив точнісіньку передачу в ноги Коваленку Віт, який не схибив і відкрив лік голам у цьому матчі - 0:1. 
     Не бачачи особливого спротиву з боку суперника команда Ємільчине продовжувала свій наступ на ворота господарів по всьому фронту атак. Головними диригентами атак були Голяка Є. Коваленко Вал., а в завершальній стадії свою роль чітко відіграли нападники. Ємільчинці, які звикли до комбінаційного футболу та стрімких контратак на НОРМАЛЬНИХ ФУТБОЛЬНИХ полях, а не на городах зі зменшеними розмірами, показали в Кулішах свій, притаманний футбол. Комбінації, які створювали небезпеку біля воріт господарів, ємільчинці розігрували впевнено та чітко. І другий гол не забарився. Знову спрацювала зв"язка атакуючих гравців Коваленка Віт. та Ярошука В., які розіграли комбінацію майже схожу на попередню, після якої Ярошук В. подвоїв  рахунок в матчі - 0:2.  
     Кулішівці в свою чергу намагались бодай щось протиставити гостям, але ланка захисту та півзахисту гостей працювала злагоджено, не даючи розвернутись нападникам суперника. Варто зазначити, що не маючи особливого клопоту з нападниками, ємільчинські захисники активно підключались до атакуючих дій своєї команди, а флангові півзахисники якнайшвидше доставляли круглого поближче до штрафного майданчика суперника.
    Всі ці складові втретє принесли результат ще в першому таймі, коли чудово розіграну комбінацію завершив після пасу Ярошука В., Коваленко Віт. - 0:3.
     Саме цей результат було зафіксовано в І-му таймі, де гості повністю перегравали господарів по всіх компонентах...     
     Відпочивши від пекучого сонця в тіні берези, наші футболісти вийшли на ІІ-й тайм.
Кулішівці в свою чергу не збирались здаватись на милість суперника і щойно пролунав свисток про початок         ІІ-го тайму як господарі рішуче кинулись в бій. Команда господарів почала боротись на кожному клаптику поля, що не було помітно в І-му таймі. Така тактика дала певний результат, коли відбивши атаку суперника кулішівці дальнім пасом закинули в прорив свого нападника, який виборов м"яч у Антощука В. і віддав його колезі по амплуа, а той вже не схибив і скоротив відстань в рахунку-1:3.
     Цей момент засмутив гостей, але ніяк не вплинув на бажання забити ще бодай гол в ворота суперника. А нагоди виникали із завидною регулярністю. Небезпечний штрафний з лівого флангу пробивав поверх стінки Левченко В., але рикошет та відчайдушна гра голкіпера команди Куліші спасла команду від гола. Небезпечні випади по центру атаки у виконанні Ярошука В. мали закінчитись ще одним голом, але м"яч в кількох сантиметрах розминувся зі стійкою воріт. Та все ж в середині ІІ-го тайму ємільчинці роблять покер.
     Під час чергової контратаки Коваленко Віт. влучно поцілив у кут воріт і тим самим робить хет-трик у цьому матчі - 1:4. 
     Зробивши кілька замін у ІІ-му таймі гості перевели гру у доволі спокійне русло, більше контролюючи м"яч і не даючи супернику наблизитись до штрафного майданчика. Проте господарів не влаштовував такий перебіг подій і вони намагались в очах своїх вболівальників зменшити гіркоту поразки бодай ще одним забитим м"ячем у ворота команди з райцентру.
     І це їм вдалося не без допомоги гравців команди Ємільчине та помилки на виході молодого голкіпера  Кур"яти М., внаслідок чого нападник знову скоротив відставання до 2:4.
     На цю зухвалість гості відповіли небезпечними атаками, коли спочатку на правому фланзі атаки після передачі Коваленка Вал. півзахисник Данильчук А. звільнившись від опікуна пробивав по воротах господарів - воротар на місці. В наступній контратаці отримавши м"яч на підступах до штрафного господарів, молодий гравець ємільчинців Жабровець М. виконав ефектну передачу на Коваленка Вал., який завдав на жаль не дуже сильного удару в ствір воріт. Та все ж наприкінці матчу гості поставили остаточну крапку в цьому притостоянні. 
     П"ятий м"яч виявився доволі курйозним, коли після кількох рикошетів у штрафній сфера попала на голову півзахисника Левченка В., і той вже не схибив - 2:5. 
     Такий результат доволі засмутив присутніх вболівальників місцевої команди та голову сільради, який теж прийшов повболівати за своїх.
     Проте всі були одностайні в своїх рішеннях, що сьогодні ємільчинці на голову були вищі за їх улюбленців.
     Окремо варто відзначити людей,які виконали доволі копітку роботу по реанімуванню стадіону, зробивши його затишним для відвідування та приємним для гри, що повинно бути яскравим прикладом для інших господарів сіл району, де стадіони у вкрай жахливому стані (сподіаюь перелічувати не потрібно де такі є...)
     Нечисельний вболівальницький десант команди гостей з Ємільчино також був присутній на цьому матчі, що не може не тішити гравців-переможців.                       І як сказав селищний голова смт Ємільчине Філоненко Л.І. гравці в повній мірі реабілітувались за поразку двотижневої давнини в Середах..
     В суботу на ємільчинців чекає знову доволі непростий матч вдома з командою Миколаївка, яка на даний момент посідає доволі високе в турнірній таблиці місце і сподіваюсь, що команда проявить таку ж жагу до перемоги як і в минулих двох матчах...
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 907 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 DAN02  
0
Огляд матчу очікуйте в кінці дня.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz