П`ятниця, 19.04.2024, 19:36
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 28 » І ЗНОВУ НА ПЕРШОМУ ЗВИЧНОМУ МІСЦІ
16:01
І ЗНОВУ НА ПЕРШОМУ ЗВИЧНОМУ МІСЦІ


ЄМІЛЬЧИНЕ - НЕПІЗНАНИЧІ  9:2 (5:0)   
Х-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
  28 липня 2012 смт. Ємільчине стадіон "Колос"   t+32 C.
                                                                    Початок матчу: 11.30 годин.  
ЄМІЛЬЧИНЕ: Кур"ята М.;Антощук В.; Гольц К.; Ходоровський В. (Жабровець М.); 
                                     Євтушок Р. (Костюченко В.); Голяка Є.; Климчук О.; Левченко В.; Данильчук А.;      
                                                       Ярошук В.; Слюсар Д. (Курносов М.І.).            
      Голи - (Ярошук В. - 1:0, Ходоровський В. - 2:0, Ходоровський В. - 3:0, Левченко В. - 4:0.                 автогол - 5:0, Слюсар Д. - 6:0, Непізнаничі - 6:1, Данильчук А. - 7:1, Непізнаничі - 7:2,                Жабровець М. - 8:2, 9:2)      
https://www.youtube.com/watch?v=5Xss1Y2WtJU
  
               
     У звітному турі ємільчинці приймали команду з низів турнірної таблиці і ця гра була більше схожа на тренування з підвищеною відповідальністю. До футбольного навантаження небесна канцелярія вирішила добавити ще свого, температурного. Стовбчик термометра загяв 32-х градусів за Цельсієм і лише поодинокі хмари давали кількасекундний захист від сонячного проміння.
     Слід також відзначити що в даному матчі взяли участь гравці команди Ємільчине, які не завжди потрапляють у основний склад. Це Слюсар Д., Жабровець М. та беззмінні ветерани Курносов М.І. та Костюченко В.М.
     Забігаючи наперед скажу, що ветерани гри не зіпсували і зіграли на своєму рівні, а молодь і того більше, відзначилась забитими м"ячами у ворота суперника.
     А сам матч, як і завжди почався з планомірних атак господарів, які після кількох спроб все ж таки відкрили рахунок в матчі. Це Ярошук В. отримавши передачу завдав потужного та влучного удару після якого м"яч потрапив у ліву, від воротаря де"ятку - 1:0.
     Після вдалого початку ємільчинці продовжили тиснути на суперника підключивши своїх крайніх оборонців. Так двічі розписався у воротах гостей Ходоровський В., - 3:0.
     Збільшив перевагу в рахунку в середині І-го тайму Левченко В. - 4:0. 
     А трохи згодом,завдяки напору молодого нападника Слюсаря Д. гравці суперника не змогли загасити пожежу в своєму штрафному майданчику і забили гол у власні ворота - 5:0.
      Зупинки у грі,спричинені небувалою спекою на користь гравцям команди з Непізнанич не пішли, тому рахунок в першому таймі в графі господарі, залишився з нулем.
     В другому таймі малюнок гри майже не змінився, єдине що в кожній команді з"явилось кілька свіжих гравців. 
Проте, якщо в команді Ємільчине вони додади гостроти в нападі, то у гостей заміни були вимушені, не всі гравці витримували високої температури.
      На початку ІІ-го тайму своєї мети все ж досяг Слюсар Д., який нарешті відкрив відлік своїм голам і в дорослій команді районного масштабу - 6:0.
     Проте, невдовзі, завдяки помилці захисників та голкіпера господарів команда з Непізнанич відіграла один м"яч. Це Корбут Р. поборовся до кінця і збільшив свій гольовий доробок у чемпіонаті - 6:1.
     Та не пройшло і 3 хв. як Ярошук В. вивіреною передачею в розріз вивів Данильчука А. на побачення з голкіпером гостей який через секунду діставав м"яч з сітки власних воріт - 7:1.
     Але знову гості відквитали один м"яч завдяки зусиллям їх нападника та повному непорозумінні в лавах захисту господарів - 7:2.
     Та слід зазначити що цебув останній гольовий епізод біля воріт господарів, після чого почався міні бенефіс молодого гравця Жабровця М., який завдяки класним передачам старших товаришів дублем відзначився у воротах суперників - 9:2.
     По правді говорячи рахунок на табло не зовсім об"єктивно відображає саму гру. Гравці комади Ємільчине мали більш ніж переконливу перевагу і змарнували як мінімум ще близько 5-6-ти 100% моментів. 
     Ця гра носила скоріш тренувальний характер з підвищеною відповідальністю (як полюбляв говорити метр світового футболуВ.В. Лобановський).
     В наступному ХІ турі 04.07. ємільчинці зіграють матч на виїзді з командою Варварівка, який є доволі принциповим  як у турнірному плані так і професійному. Є що доводити як хлопцям з Ємільчино так і гравцям з Варварівки. Тому гра обіцяє бути доволі видовищною.

    А для всіх любителів футболу та й самих гравців пропоную відеоролик матч Ємільчине -Непізнаничі, де багато хто, сподіваюсь отримує грунт для роздумів на майбутнє...   
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 1250 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz