Субота, 20.04.2024, 14:36
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 30 » КОМАНДА ЄМІЛЬЧИНЕ НА КЛАСІ ПЕРЕГРАЄ СУПЕРНИКІВ З МИКОЛАЇВКИ
18:34
КОМАНДА ЄМІЛЬЧИНЕ НА КЛАСІ ПЕРЕГРАЄ СУПЕРНИКІВ З МИКОЛАЇВКИ
                            
ЄМІЛЬЧИНЕ - МИКОЛАЇВКА  4:0 (2:0)   
VІ-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
                                      30 червня 2012 смт. Ємільчине стадіон "Колос"   t+32 C.
                                               Початок матчу: 11.00 годин.  

            ЄМІЛЬЧИНЕ: Кур"ята М.; Остапчук М.; Тимощук В.;Антощук В.;(Євтушок О.) Коваленко Вал.
                                     Ходоровський В.; Голяка Є.;(Слюсар Д.) Данильчук А. (Куницький А.);      
                                     Ярошук В.; Коваленко Віт.            
      Голи - (Коваленко Вал. - 1:0, Коваленко Віт.- 2:0, Коваленко Вал. - 3:0, Тимощук В. - 4:0.)

     Черговою футбольною "жертвою" минулорічних чемпіонів стала команда з с. Миколаївка, яка, враховуючи не зіграний матч попереднього туру, потенційно стояла вище у турнірній таблиці до моменту даного протистояння.
     Зробивши певну ротацію у складі, ємільчинці нав"язали миколаївцям свою гру від початку і до кінця матчу. Вдало, як і в минулому матчі зіграла зв"язка атакуючої ланки Ярошук В. Коваленко Віт.,яким з центру допомагали Голяка Є. та Коваленко Вал.

На флангах за відсутності пари гравців з минулого матчу зіграли Данильчук А. та Остапчук М. Варто відзначити впевнену гру Остапчука М., який в кожному таймі був корисним як і на лівому так і на правому флангах атаки. Захист на чолі з Антощуком В. теж відіграв на відмінно, про що свідчить "суха" перемога господарів.
     Також слід відзначити гру голкіпера команди Ємільчине, який в кількох епізодах зіграв доволі впевнено та рішуче, що не може не тішити перед важливими іграми. Кілька спроб було у миколаївців щоб забити бодай один гол, але цього дня Кур"ята М. був на своєму місці...
     А сам матч як завжди почався з атак господарів, які довгий час не могли відкрити рахунок в цьому матчі. Кілька стрімких проходів гравців атакуючої ланки ємільчинців зупиняли на підступах до штрафної гості, а дальні удари не досягали тривалий час цілі. Небезпечні простріли з флангів, кутові - все це несло загрозу воротам гостей, але м"яч вперто не хотів залітати в сітку. Доки за справу не взявся Коваленко Вал.,який отримавши м"яч майже по центру і не входячи в штрафний майданчик влучно і потужно поцілив у лівий від воротаря кут. Голкіпер не зумів відбити цей удар і м"яч від його рук залетів у сітку ворті - 1:0.      
 
      Не зупиняючись на досягнутому господарі й надалі насідали на ворота гостей, періодично змінюючи ритм та напрямок атак, враховуючи при цьому, що температура повітря сягала майже +40ºС на сонці!!!
     Та це не завадило їм вдруге відзначитись, коли отримавши пас з глибини Коваленко Віт. увірвався до штрафного майданчика разом із захисником гостей, яким назустріч вибіг голкіпер. Нападник встиг проштовхнути повз суперників м"яч і він повільно, але впевнено закотився у сітку воріт - 2:0.
 
     Миколаївка в свою чергу намагалась за рахунок індивідуальних дій двох гравців, які доречі грали під однаковим номером -6-, вирішити долю матчу, але як кажуть один в полі не воїн, навіть якщо їх двоє))).
За рахунок техніки цих двох шісток гості наближались до штрафного майданчика ємільчинців, але удари з далекої відстані та кілька кутових не принесли їм дивідендів у вигляді забитого м"ячу.
     То ж на перерву команда Ємільчине пішла з перевагою у два м"ячі.
     Після перерви ємільчинці зробили кілька тактичних замін, що не змінило малюнку гри. При цьому гра набула більш цікавих епізодів з розіграшем м"яча, не стандартних комбінацій що не могло не відобразитись на рахунку матчу. 
     Дубль записав на свій рахунок Коваленко Вал., який продерся крізь захисні редути гостей і завдав невідпорного удару - 3:0.
     Після цього відбувся дебют молодого дарування ємільчинського футболу Слюсаря Д. у складі дорослої команди Ємільчине. Слід відзначити що Дмитро активно йшов в атаку, постійно відкривався для передачі і в одному епізоді був близьким до того щоб відзначитись, але рефері зафіксував офсайд.
     Переможну крапку у цьому протистоянні поставив захисник ємільчинців Тимощук В., який після передачі з кутового в стрибку переправив м"яч у ворота невідомою для стороннього ока частиною тіла, але точно не "рукою Бога")))) - 4:0.
     Саме цей рахунок став остаточним в протистоянні сусідів по турнірній таблиці.
В наступному матчі команду з райцентра чекає у себе вдома не менш грізна команда с. Підлуби, яка має таку ж кількість очок що і ємільчинці.
     Побажаємо нашим хлопцям отримати перемогу і в наступній грі, яка обіцяє бути складною.


     
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 661 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz