Вівторок, 23.04.2024, 16:59
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 8 » МАТЧ-РЕВАНШ ВИГРАВ ДІЮЧИЙ ЧЕМПІОН
15:27
МАТЧ-РЕВАНШ ВИГРАВ ДІЮЧИЙ ЧЕМПІОН

ЄМІЛЬЧИНЕ - СЕРЕДИ 1:0 (0:0)
      XVІ-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
     08 вересня 2012 смт Ємільчине стадіон "Колос"  t +18 C.
      Початок матчу: 11.30 годин.  

            ЄМІЛЬЧИНЕ: Куницький К.; Гольц К. (Данильчук А.); Тимощук В.; Антощук В. (Куницький Я.);Остапчук М. 
                                                  Ходоровський В.; Голяка Є.; Климчук О.; Левченко В.;
                                                  Коваленко Віт.;Коваленко Вал.
                                                                            
                                                              Голи: (Левченко В.) 
            
     Матч ІІ-го кола між командами, які ділять 1-е та 2-е місце поточного Чемпіонату району виправдав сподівання тих, хто жадав побачити на полі "битву" непримиримих, на футбольному полі, суперників.
Як і серединцям так і ємільчинцям перемога в цьому протистоянні конче була необхідна: для перших це шанс збільшити свій очковий гандикап і мати більш реальні шанси на здобуття чемпіонства, а для других - це наблизитись до суперника і реваншуватись за прикру поразку І-го кола.

До звітного матчу суперники "призвали" під свої знамена майже всіх гравців основного складу, яких було заявлено на участь в чемпіонаті. Тож слід сказати що склади в обох суперників на 95% були оптимальними, що  було додатковим стимулом визначити команду, яка є сильнішою на даний момент.
     
     Як і в першому матчі цих суперників, на поле команди вивів арбітр, який представляє с. Середи,і як показала далі гра, це суттєво відобразилось на атмосфері матчу та подіях, які відбувались.
     Початок матчу важко віднести в актив тій чи іншій команді. Суперники вели в"язку гру і м"яч більше знаходився в центрі поля, а гравці значну частину часу витрачали на боротьбу, ніж на якісні та конструктивні атаки чи розіграші.
     Господарі поля не зраджуючи своєму стилю намагались розіграти м"яч до вірного і вивести точним пасом одного з двох своїх нападників на зручну ударну позицію, проте захисники ставали на заваді цим задумам. Вдало підключались фланги ємільчинців, і кілька навісів несли справжню загрозу біля воріт суперника, проте цим ударам не вистачало влучності. Кілька разів ємільчинці турбували голкіпера гостей ударами з далекої та середньої відстані. Проте ці елементи футбольної майстерності також не принесли дивідендів.
     В свою чергу серединці також не зраджували філософії своєї гри, що виражалось у довгих передачах на гравців лінії атаки в надії що хтось з них зачепиться за м"яч, а також на стандарти до яких підключались їхні високі гравці. Але як показала гра,що ні те ні інше не принесло успіху гостям ні в першому, ні в другому таймах.
     І по логікі речей перша 100% нагода відбулась саме біля воріт голкіпера гостей. Після передачі у штрафний майданчик та серії рикошетів перший на м"ячі був Антощук В., який опинився перед пустими воротами, але забарився з ударом і не влучив і рамку.
   Також пострілом з 20 метрів потурбував серединського голкіпера Голяка Є., проте м"яч пройшов в безпосередній близькості від правої стійки воріт.
     Небезпечно головою після передачу з флангу пробивав Коваленко Віт. - повз ворота.
     Левченко В. зробивши прохід по своєму лівому фланзі пробивав в ближній кут воріт, проте удар у нього не вийшов і м"яч полетів далеко за межі.
     В свою чергу серединці мали поодинокі моменти, які не несли загрози голкіперу ємільчинців Куницькому К., який зайняв  місце у воротах в цьому матчі.


     Не маючи змоги відзначитись забитим м"ячем серединці почали займатись іншою, НЕ ФУТБОЛЬНОЮ справою, а саме морально та фізично провокувати гравців команди Ємільчине.
     Слава про "бійців" серединського футбольного загону ходить по району давно, але в цьому матчі, в райцентрі Ємільчине, на очах багатьох вболівальників та посадових осіб, в День фізкультури та спорту, гравці відзначились особливо. 
     В одному з епізодів гравці обох команд боролись за м"яч, в якому Тимощук В. її виграв та це не сподобалось  Вдовиченку О., який відкрито вдарив суперника кілька разів в область обличчя та тулуба. Після чого сам упав наче підкошений. Гра зупинилась, і страсті накалились. Проте все обійшлось би, якби не один з уболівальників, яким виявився Вдовиченко-старший. Він влетівши в групу гравців наніс удар ногою у гравця команди Ємільчине Коваленка Вал. Після чого зусиллями запасних гравців розбишаку витягли за межі поля та втихомирили. 
     Тут варто відзначити знову ж таки проблему відсутності правоохоронців на матчах такого характеру, хоча дана гра була анонсована в районній газеті "Народна трибуна".
     А що ж головний арбітр?
     Не бажаючи об"єктивно розібратись в ситуації (порадитись з боковим як завжди роблять професійні арбітри), а також щоб не "скривдити" своїм рішенням гравця команди Середи він лише пред"явив Вдовиченку О. жовту картку!!!!!! (за умисний удар суперника кілька разів!!!!).

     Подальша гра вже носила емоційний характер все тому, що арбітр не керував ситуацією в світлі всім відомих подій.
     В такому руслі пройшов І-й тайм, після якого рахунок був нічийним 0:0. 
     На початку другого тайму з різницею у кілька хвилин, господарі "вливають" свіжу кров в свої атакувальні редути і на поле виходять спочатку Данильчук А., який змінив Гольца К., а невдовзі Куницький Я., який вийшов замість Антощука В.
     Господарі заграли енергійніше і це не могло не відобразитись на їхній грі. Атаки ємільчинців стали все небезпечнішими та гострішими.
     Так в одній з таких атак Куницький Я. отримавши м"яч в штрафному майданчику гостей обіграв захисника та голкіпера, але не влучив у пусті ворота. Ще кілька небезпечних атак ємільчинців не давали можливості передихнути захисникам гостей. 
     Кілька нагод мав і Данильчук А. коли після кількох передач Голяки Є. він не зміг приборкати м"яч у штрафному майданчику серединців та нанести влучного удару.
     Проте після кількох спроб ємільчинцям все ж таки вдалось провести результативну атаку, розігравши чудову комбінацію в штрафному майданчику гостей. Данильчук А. віддав передачу на Куницького Я.,який вивіреним пасом з кута штрафного "знайшов голову" Левченка В. - 1:0!!!  
     Після забитого голу ємільчинці мали ще кілька нагод подвоїти перевагу проте не вистачало влучності.
     В свою чергу гості перейшли на справжню навалу. В атаку побігли навіть гравці захисту в надії вразити ворота господарів.
     Слід відзначити що більш менш 100% нагоду гості мали після подачі кутового, коли гравець Серід пробивав з 11 метрів по воротах, проте відчайдушно під цей м"яч кинувся Остапчук М., який вдало відіграв весь матч не давши нападникам гостей розгулятись у ввіреній йому зоні.
     Чим ближче до кінця матчу тим більше емоцій вирувало на полі. Гра перейшла в сумбурне русло, коли одна команда намагалась з усіх сил, що лишились, забити бодай гол, а інша утримувала переможний рахунок до кінця матчу.
     В результаті рахунок матчу залишився незмінним, що дало привід радіти господарям та розчаровуватись у своїй грі гостям та видумувати різні причини своєї поразки.
     
     На закінчення хочу зазначити, що у випадку повторення даних прецендентів з бійками на футбольному полі за участі гравців команди Середи, варто виходити всім командам-учасницям Чемпіонату району з клопотанням про усунення команди Середи від участі у змаганнях даного рівня, бо футбол- це спортивне дійство, а не дикунські ігрища з кулаками!!!
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 1346 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 ReCoBa  
1
Тут більше фото з матчу smile

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz