Субота, 20.04.2024, 10:28
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 14 » МИНУЛОРІЧНОГО КРИВДНИКА ПОДОЛАНО БІЛЬШ НІЖ ПЕРЕКОНЛИВО 5:1
22:28
МИНУЛОРІЧНОГО КРИВДНИКА ПОДОЛАНО БІЛЬШ НІЖ ПЕРЕКОНЛИВО 5:1

ЄМІЛЬЧИНЕ - СЕРБО-СЛОБІДКА  5:1 (1:0)   
VІІ-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
                                      14 липня 2012 смт. Ємільчине стадіон "Колос"   t+26 C.
                                               Початок матчу: 12.00 годин.  

            ЄМІЛЬЧИНЕ: Кур"ята М.; Остапчук М.; Тимощук В.;Антощук В.; Гольц К.(Данильчук А.)Коваленко Вал.
                                     Ходоровський В.; Голяка Є.; Левченко В.;(Куницький Я.)      
                                     Ярошук В.; Коваленко Віт.            
      Голи - (Ярошук В. - 1:0, Данильчук А. - 2:0, Ярошук В. - 3:0, Куницький Я. - 4:0. Коваленко Вал. - 5:0.     
                  Сербо-Слобідка 5:1)

     Гра, яка розпочалась із запізненням на годину, з самого початку проходила доволі мляво і без високого темпу. Господарі заволодівши м"ячем розігрували його на своїй половині поля і не дуже поспішали загострювати  гру. Можливо висока температура заважала швидким діям команд чи то інші чинники, але розігрались команди ближче до середини першого тайму. Ударний кулак атаки у складі Голяки Є., Ярошука В. та братів Коваленко почали створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. І це на 21-й хвилині матчу принесло свої дивіденди, коли Ярошук В. отримавши пас поблизу штрафного майданчика, влучно пробив по воротах гостей. Воротар зреагував на удар, але втримати сферу в своїх руках не зміг і м"яч опинився у воротах - 1:0.
     Проте гості не хотіли миритись з таким перебігом подій і створили кілька флангових атак. В одній з яких на правому фланзі нападник гостей зумів завдати небезпечного удару з гострого кута, але голкіпер ємільчинців був на місці і приборкав круглого.
     В інших випадках, коли сербо-слобідці намагались атакувати їхні передачі часто-густо просто не находили адресата.
     Господарі ж в свою чергу отримали шанс ще до перерви збільшити свою перевагу в рахунку, але удар Коваленка Віт. з метрів 6-7 якимось чудом парирував голкіпер гостей,який мабуть сам не очікував що йому вдасться так вдало зіграти.
     Отже на перерву команди пішли з мінімальною перевагою господарів.
     В другому таймі відбулися ряд замін у господарів. Замість Гольца К. вийшов Данильчук А., а Левченка В. на лівому фланзі змінив Куницький Я. 
     Слід зазначити що дані заміни внесли певне пожвавлення в гру команди і вплинули також на остаточний результат поєдинку, але про це згодом.
     В другому таймі ємільчинці заграли швидше і моменти біля воріт гостей почали з"являтись як в лісі гриби після дощу. Спочатку Голяка Є. вивіреною передачею вивів Данильчука А. один в один з воротарем, але удар останнього голкіпер гостей парирував. Проте згодом і він не зміг виручити команду, коли Ярошук В. зробив гольову передачу на Данильчука А. і той обігравши захисника влучно лівою ногою пробив в дальню дев"ятку - 2:0.
     Гості ж намагаючись відігратись, більшими силами пішли в атаку і це зіграло з ними злий жарт. 
Обрізавшись на чужій половині поля гості дали змогу провести разючу контратаку господарям. Триходівка за участю Голяки Є, Коваленка Вал. та Ярошука В. закінчилась голом у ворота після удару останнього - 3:0.
     І виходячи з духу матчу та сил суперників справа йшла до розгрому.
Моменти виникали регулярно,але ними не користались гравці атакуючої ланки господарів. Так двічі був близький до успіху Коваленко Віт., але в першому моменті він не зміг голкіпера впритул бивши головою, а в іншому, просто незрозуміло як не влучив по воротах з пів-метра після прострільної передачі з правого флангу.
     Також кілька нагод було і у гравців захисту, але удари Тимощука В., Антощука В. Ходоровського В. були також далеко не ідеальними у виконанні. 
     Але ці всі невикористані моменти перекрив своїм одним ударом з метрів 20 під поперечину Куницький Я. який зробив рахунок матчу - 4:0.
      Не отримавши супротиву з-боку гостей гравці команди Ємільчине грали в своє задоволення, розігруючи квадрати, не боячись обігрувати суперника на доволі небезпечній близькості від власного штрафного майданчика. В свою чергу гості намагались бодай якось зачепитись за м"яч і навіть подали кілька кутових і розіграли декілька штрафних, але це не принесло їм користі у вигляді забитого м"яча.
     А ось господарям виявилось замало забитих чотирьох м"ячів і вони розігравши схожу комбінацію на правому фланзі, після прострілу Ярошука В. забивають п"ятий м"яч. Це Коваленко Вал.          показав своєму братові як потрібно реалізовувати 100% нагоди - 5:0.
     Гості все-таки не знітились навіть після такого розгрому і наприкінці матчу їм все ж таки вдалося відквитати один м"яч на полі діючого чемпіона.
     Розпочавши атаку з правого флангу і не отримавши супротиву з-боку захисників господарів захисник гостей завдав потужного, а головне влучного удару з метрів 22 по діагоналі. Голкіпер Кур"ята М. лише провів поглядом м"яч, який затріпотів в сітці його воріт - 5:1.
      Саме з таким рахунком закінчився цей матч який довів серйозність чемпіонських амбіцій команди з райцентру.
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 644 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 ReCoBa  
0
Ємільчине Чемпіон! smile

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz