Четвер, 25.04.2024, 14:43
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 21 » ПЕРЕМОГА ЦІНОЮ ТРАВМИ ТА ІНШІ ПРИГОДИ В БАРАШАХ
15:35
ПЕРЕМОГА ЦІНОЮ ТРАВМИ ТА ІНШІ ПРИГОДИ В БАРАШАХ
                                                   
БАРАШІ - ЄМІЛЬЧИНЕ 1:2 (0:2)
      ІХ-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
     21 липня 2012 с. Бараші шкільний стадіон   t+16 C.(короткочасний дощ)
      Початок матчу: 11.00 годин.  

      ЄМІЛЬЧИНЕ:
 
Кур"ята М.; Антощук В.; Тимощук В.; Гольц К.; 
Ходоровський В.; Голяка Є.;                   
                        Климчук О.;Левченко В.; Куницький К. (55" Данильчук А.) Ярошук В.; Куницький А.             

     Голи: (Куницький К. - 0:1, Ярошук В. - 0:2, Бараші - 1:2).
     Ну ось нарешті і відбувся такий довгоочікуваний матч двох команд, які займають поточні призові місця в чемпіонаті. 
     Повертаючись в минуле, (а це іноді потрібно для аналізу) можна помітити,що матчі між командами Ємільчине та Бараші проходять в принципових протистояннях, де немає місця компромісу. Так вийшло і цього разу.
     Гостям, які прибули на матч,довелося деякий час чекати, коли зберуться гравці суперника. І невдовзі "київський десант", прибув в мікроавтобусі зі столиці на чолі з ветераном команди, який зайняв своє законне місце у воротах команди Бараші.
     Ємільчинці провівши предматчеве тренування прагнули дати бій господарям і у випадку перемоги мали змогу обійти суперника і вийти на чисте ІІ-е місце.
     І ось головний арбітр матчу Сокирко А.С. свистком сповістив про початок матчу.
     Перші хвилини матчу засвідчили відчайдушну боротьбу гравців на кожному клаптику поля та незначну територіальну перевагу гостей. Гості вибрали тактику 4-5-1 з одним нападником Куницьким А. і потужним вістрем в центрі де плідно та ефективно грали Голяка Є, Климчук О. та Ярошук В. 
     Саме ці гравці повинні були "розривати" оборону гостей швидко переходячи із захисту в атаку. На флангах по-різному в двох таймах зіграли Куницький К. та Левченко В., яким ефективно допомагали захисники Гольц К. та Ходоровський В. Центр оборони був відданий на "відкуп" двом стовпам Антощуку В. та Тимощуку В.
     Слід відзначити доволі пристойний стан газону в Барашах, це дало можливість ємільчинцям відчути себе майже як в себе вдома на рідному смарагдовому газоні.
     Намагання господарів загострити гру попереду, поближче до володінь молодого голкіпера гостей не принесли результату. Оборона грала надійно і не давала можливості розігратись швидким нападникам. 
     Відбивши кілька атак господарів, ємільчинці як і в минулих переможних матчах почали планомірно розхитувати оборонні редути суперника. Не минуло й 15 хв. як господарі діставали м"яч з сітки власних воріт. 
     В одній з атак по лівому флангу вдало підключився Ходоровський В., який отримавши м"яч і трохи змістившись до центру влучно пробив в ствір воріт ветерана. Голкіпер зачепив кінчиками пальців круглого,який вдарившись об поперечину відлетів в поле, але тут як тут опиився інший фланговик Куницький К., який потужним ударом з кількох метрів увігнав м"яч в сітку воріт - 0:1.
     Після забитого гола, гості не збавляли обертів і розігрували доволі небезпечні комбінації, після яких ще кілька разів могли відзначитись та збільшити перевагу. Дивлячись на таку "нахабність" гравці команди Бараші часто використовували тактику дрібного фолу. Після таких епізодів, головний арбітр матчу кількох гравців покарав жовтими картками. Покарання жовтою карткою отримав і один з нападників господарів, який після вивіреної передачі з правого флангу забив м"яч у ворота ємільчинців руками, хоча можливість забити чистий гол була дуже ймовірною.
     Але атаки господарів поля носили доволі епізодичний характер, що не скажеш про гостей. 
     Не чекаючи того, коли барашівці можуть зрівняти рахунок, гравці гостей ще серйозніше взялись за справу.
     І в одній з чергових атак подвоїли свою перевагу, не без допомоги голкіпера-ветерана.
Після розіграшу чергової "каруселі" в центрі з партнерами Ярошук В. вийшов на зручну ударну позицію і прицільно послав м"яч в ствір воріт. Відскок перед самим голкіпером дезорієнтував його і так рахунок став 0:2.    
     Ще в кінці І-го тайму господарям майже вдалась результативна атака, і м"яч навіть знову побував в сітці воріт гостей, але гол не було зараховано - офсайд.
     На перерву гравці пішли при рахунку 0:2 на користь гостей.
     В другому таймі барашівці зробивши кілька замін, намагались бодай зрівняти рахунок. І варто відзначити що це їм майже вдалось, але цьому передували не дуже приємні моменти в матчі. Мабуть занадто буквально деякі гравці господарів поля прийняли команду забити будь-якою ціною, так як в ІІ-му таймі була присутня надто жорстка гра, яка часто межувала з брудною. Доволі часто арбітру матчу доводилось зупиняти гру по причині порушень правил з-боку гравців команди Бараші. Не маючи змоги зупинити технічних гравців гостей вони вдавались до грубого фолу. Внаслідок чого приблизно за 15 хв. до закінчення поле залишив не без допомоги товаришів Тимощук В., який на відмінному рівні відіграв весь матч. Зіткнення в центрі поля з суперником не дало можливості продовжити йому матч. Враховуючи те що ємільчинці всі заміни використали, останні хвилини матчу вони догравали вдесятером. Саме цим і скористались господарі коли в одній з флангових атак, обігравши захисника ємільчинців нападник прострілив вздовж воротарської, де його колега лише підставив ногу забивши м"яч в пусті ворота. На жаль ні захисники ні голкіпер гостей не зуміли перервати цей простріл. Так рахунок став 1:2.
     Варто відзначити що граючи вдесятьох гості не відсижувались в обороні і мали ще 2 стовідсоткові нагоди щоб збільшити свою перевагу. Але удар Климчука О. впритул відбив голкіпер, а Левченко В. не влучив у ворота з вигідної позиції.
     Наприкінці зустрічі свою майстерність по відбиттю небезпечних ударів продемонстрував Кур"ята М. тим самим не давши господарям зрівняти рахунок в матчі.
     Фінальний свисток арбітра матчу сповістив про те, що чергове протистояння команд Бараші та Ємільчине закінчилось перевагою команди з райцентру, яка, як і в кубковому матчі, здобула не легку і не менш вагому перемогу.
     Таким чином після цієї гри команда Ємільчине зайняла ІІ-у позицію в турнірній таблиці і продовжує наздоганяти команду Середи яка має на 2 пункти більше.
     
     Наступна гра відбудеться 28 липня на стадіоні "Колос" в Ємільчине, де господарі прийматимуть команду Непізнаничі. Сподіваємось що місцеву команду прийдуть підтримати вболівальники, які не байдужі до нашого футбольного колективу.
 
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 1178 | Додав: DAN022473 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
3 Cot  
1
А что это за такая команда СЕРЕДЫ всех выигривает???

4 DAN022473  
0
Це тимчасове явище, так було і в минулому році, коли вони також вважали себе чемпіонами задовго до фінішу.

1 ReCoBa  
1
Ємільчине М О Л О Д Ц І !!!

2 DAN022473  
0
Да, до завтра ми на 1-му місці)))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz