П`ятниця, 29.03.2024, 14:55
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 3 » ПЕРША ВТРАТА ОЧОК НА СТАРТІ
11:33
ПЕРША ВТРАТА ОЧОК НА СТАРТІ
     ЄМІЛЬЧИНЕ - СИМОНИ
      І-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
     2 червня 2012 смт Ємільчине стадіон "Колос" t +14 C.
      Початок матчу: 11.00 годин.  
     ЄМІЛЬЧИНЕ: М. Кур"ята; М. Курносов; В. Тимощук; О. Євтушок; М. Остапчук; Є. Голяка; В. Коваленко;                       
                       В. Левченко; А. Данильчук; В. Костюченко(70" В. Антощук); В. Ходоровський.
     



Саме цим матчем розпочався новий Чемпіонат району 2012 року в якому діючі чемпіони приймали новачків цьогорічного розіграшу, команду з села Симони.
Слід відзначити що команда хоч і нова проте гравці добре відомі за виступами в минулому році в складі команди Андрієвичі, і знаючи їх непоступливість варто було очікувати не легкої прогулянки в цьому матчі для суперника.
     Команда ж господарів підійшла до стартового матчу з кадровими проблемами (хвороба, сімейні обставини, віддаленість деяких гравців від селища), і це було відчутно з перших хвилин матчу, коли ємільчинцям довелось грати вдесятером, і лише після 15 хв. н полі з"явився 11-й гравець. Але говорячи словами одного президента        "Маємо те , що маємо".
     На гру команди вивів арбітр матчу Юрій Остапчук, який в цей день виконував лише функції головного арбітра, а не як завжди - тренера команди Ємільчине. Рішення відійти в цьому матчі від прямих функцій наставника господарів, викликала неоднозначну оцінку серед гравців його команди. Та мабуть це вже не той рівень (чемпіонат району) на якому хочеться мабуть працювати тренеру, так як він є діючим тренером команди ФК "Ємільчине", яка успішно стартувала у першості Житомирської області завдяки спонсорській допомозі представників Ємільчинського району.
     
     Сам матч розпочався з атак господарів, які намагались якнайшвидше відкрити рахунок, так як грали вдесятьох (в зв"язку з вказаними вищезазначеними причинами). В одній з атак, активне підключення з лівого флангу В. Левченка, який обіграв на п"ятачку двох суперників призвело до удару в ствір воріт, але голкіпер цей м"яч парирував. В слідуючій атаці з правого флангу арбітр зафіксував порушення біля меж штрафного майданчику на користь госодарів. Удар зі штрафного В. Коваленка виявився не точним.
Кілька моментів в 1-му таймі мав В. Ходоровський, але м"яч після його ударів вперто не хотів залітати в сітку воріт гостей. При такому масованому захисті дивіденди могли б принести дальні удари, проте цього дня виконавці цього елементу гри були не на висоті. М"яч то не влучав  у ціль, то на заваді ставав воротар гостей, а то просто забракло сили удару.
     Гості в свою чергу, очікували на свій шанс, і постійно намагались наблизитись до воріт ємільчинців. Іноді це їм вдавалось і тоді виникали небезпечні моменти, які на різних стадіях атаки довелось відвертати або В. Тимощуку, який не дав розігнатись нападникам, або як останній рубіж - голкіпер М. Кур"ята.
     Слід віздначити молодого голкіпера команди Ємільчине, який ще в 1-му таймі двічі виручив свою команду, вигравши дуель у нападників команди Симони, тим самим відвівши загрозу 100% моменту.
В свою чергу польові гравці раз за разом нереалізовували свої моменти. Так, під час розіграшу кутового, бив головою В. Коваленко, та м"яч попав точнісінько в воротаря, який хоч і з труднощами, але все ж впорався з ним. В наступній атаці знаходячись в безпосередній близькості до воріт Є. Голяка віддає пас на набігаючого          В. Левченка,який пробиває в ствір воріт, але знову фортуна на боці гостей, воротар парирує його удар. 
     І незважаючи на ігрову та територіальну перевагу команди пішли на перерву з нічийним рахунком 0:0.
     Мабуть під час перерви гості отримали психологічну установку від свого наставника, тому що 2-й тайм почали більш жвавіше грати і створювати напругу на половині поля господарів. Атаки команди Симони не вірізнялись особливістю, проте носили більш маовий характер та настирливість. Почали більше проходити атаки з флангів, дальні постріли по воротах,можливо зрозумівши що з чемпіонами можна грати як мінімум на рівних. 
І ближче до середини 2-го тайму гра пішла на зустрічних курсах. Моменти почали виникати з регулярністю біля обох воріт. Проте більш реальну нагоду відзначитись мали господарі. Так в одній з атак В. Ходоровський протягнув м"яч майже до лицьової лінії воротарського майданчику і відпасував та В, Костюченка який в незручній позиції, але все ж таки пробив по воротах і м"яч рикошетом від ніг захисника ма вопинитись у воротах, але прокотившись вздовж майже всієї лінії воріт став здобиччю голкіпера. Знову були моменти у В. Левченка, який так і не зміг своїми ударами з лівого флангу засмутити воротаря гостей. 
Міг допомогти команді господарів В. Антощук, який раптово, для всіх гравців своєї команди,  з"явився на стадіоні, і змінив в ІІ-й половині 2-го тайму В. Костюченка. Проте масований захист гостей не давав можливості реалізувати моменти, які виникали біля їх воріт. 
     Фінальний свисток арбітра матчу сповістив про його закінчення зафіксувавши остаточний рахунок 0:0.
     Все ж варто відзначити що результат не по грі і не об"єктивно відображає хід подій на футбольному полі. Проте це не поразка, і в наступних матчах, сподіваюсь, команда Ємільчине покаже свій характер і волю до перемог. Тому побажаємо команді спіхів в наступних іграх!!!
       
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 606 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz