П`ятниця, 29.03.2024, 07:30
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 8 » ВАЖКО В СПЕКУ ГРАТИ ТА ПРИЄМНО ВИГРАВАТИ
12:02
ВАЖКО В СПЕКУ ГРАТИ ТА ПРИЄМНО ВИГРАВАТИ

ПІДЛУБИ - ЄМІЛЬЧИНЕ 1:3 (0:2)
      VІІ-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
     07 липня 2012 с. Підлуби місцевий стадіон   t+32 C.
      Початок матчу: 11.00 годин.  

      ЄМІЛЬЧИНЕ:
 
Кур"ята М.; Остапчук М.; Тимощук В.; Піскун С.; 
Ходоровський В.; Голяка Є.;                   
                        Антощук В.;Левченко В.; Данильчук А.; Ярошук В.; Бацюн О. (46" Костюченко В.)            

     Голи: (Голяка Є. - 0:1, Данильчук А. - 0:2, Підлуби (пен.) - 1:2, Данильчук А. - 1:3).

    Справжнє випробування спекою пройшли гравці в цьому матчі. Сонце безжально випалювало не тільки траву на полі стадіону с. Підлуби, але й самих учасників футбольного дійства.
     І одним з позитивних рішень арбітра цього матчу Сокирка А.С. було зробити кілька хвилинну перерву в кожному таймі для того, щоб гравці змогли попити води і трішки відпочити.
     В порівнянні з минулим матчем склад ємільчинців дещо був змінений в зв"язку з відсутністю кількох гравців, але ті що вийшли на поле не зіпсували загального малюнку гри.
     В свою чергу господарі з перших хвилин намагались нав"язати свою гру і зробили ставку на довгі передачі в розрахунку на гру головою гравців своєї атаки, а також на можливість стандартних положень, які мали принести успіх при підключенні кількох високих гравців.

Проте команда Ємільчине була готова до такого розвитку подій і рідко давала господарям можливість потурбувати свого голкіпера.
     Проте в першій половині І-го тайму кілька нагод мали гравці команди Підлуби, коли небезпечні навіси з кутового могли завершитись взяттям воріт, але ударам не вистачало влучності, а в інших випадках на заваді ставали захисники гостей та воротар.
     Гідно витримавши перші атаки господарів ємільчинці взялись за свою справу. Раз по раз почали виникати моменти біля воріт господарів. 100% нагоду мав Антощук В., коли після передачі з лівого флангу м"яч летів йому на ногу, але з відстані кількох метрів він не влучив у ствір воріт.
     Кілька разів виходячи на оперативний простір мав нагоду відзначитись Ярошук В., проте в першому таймі його удари не були влучними.
     І ось нарешті одна з чергових атак  завершилась взяттям воріт, коли з лівого флангу Голяка Є. прострілив в сторону воріт, але передача виявилась схожою на удар з яким воротар не впорався і впустив круглого в свої ворота - 0:1. 
     Цей гол та спека трохи збила наступальний запал господарів і вони довгий час намагались знову віднайти свою гру.
     Кілька хвилинна перерва в І-му таймі більше пішла на користь гостям, які активніше завершили кінцівку тайму. Кілька нагод, щоб відзначитись мав нападник Бацюн О., але на заваді ставали захисники та воротар. Небезпечні передачі виконував Ходоровський В., після яких гаряче ставало в штрафному майданчику господарів.
     Проте другий гольовий епізод створили інший дует гравців. Отримавши м"яч на лівому фланзі атаки        Голяка Є.  знайшов своєю вивіреною передачею голову півзахисника Данильчука А., який випередивши двох захисників невідпорно пробив в ближній кут воріт - 0:2.
     Саме цей рахунок було зафіксовано в І-му таймі.
     На другий тайм замість травмованого нападника Бацюна О. вийшов Костюченко В., який зайняв місце на вістрі атаки.
     В ІІ-му таймі господарі шукали бодай найменшої нагоди щоб зрівняти не тільки гру, а й рахунок, проте захист гостей не давав їм такої можливості. На останньому рубежі  також надійно зіграв голкіпер ємільчинців, який в кількох епізодах відбив небезпечні удар підлубців.
     Не маючи особливого супротиву від півзахисників, до атакуючих дій кілька разів підключався          Ходоровський В., який здійснював свої слаломні рейди і завдавав небезпечних ударів, один з яких лише дивом не опинився в сітці воріт суперника.
     Кілька небезпечних навісів виконав з лівого флангу Левченко В., після одного з яких м"яч потрапив до Антощука В., якому знову не пощастило - м"яч після його удару головою влучив у стійку воріт.
     А що ж господарі? 
     Підлубці все тими ж довгими передачами намагались вивести своїх нападників на ударну позицію. Проте зуміли вони досягти успіху завдяки необачній грі захисників, які незлагоджено зіграли в своїй штрафній і м"яч після удару підлубця влучив, на думку арбітра, в руку захисника - пенальті.
     Гравець команди Підлуби такий шанс  марнувати не став і скоротив відрив до одного голу - 1:2.

     Йшла друга половина ІІ-го тайму і часу щоб звести матч до нічиєї у господарів було вдосталь, проте іншої думки були гості, які не намагались грати на утримання рахунку, а навпаки, розігрували небезпечні комбінації біля воріт команди Підлуби.
     І лише за кілька хвилин після пропущеного голу атака по центру закінчилась потужним ударом Ярошука В., в ствір воріт. Голкіпер з таким ударом не справився відпустивши круглого з рук, де на добивання встиг Данильчук А. відправивши м"яч у сітку воріт суперника - 1:3.
     Для того щоб вже відігратись у господарів не вистачало вже ні сил ні часу. І фінальний свисток головного арбітра матчу сповістив про остаточний рахунок 1:3 на користь команди з райцентру.
     Цей рахунок потішив не тільки гравців команди Ємільчине, а вболівальників, які були присутні на матчі і після гри висловили свою подяку рідній команді.
     В наступному турі 14 липня команда Ємільчине приймає на своєму полі команду з с. Сербо-Слобідка. Матч обіцяє бути цікавим, враховуючи те, що саме ця команда отримала перемогу у минулорічному протистоянні на полі ємільчинців з рахунком 1:2. 
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 966 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz