П`ятниця, 19.04.2024, 04:56
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 10 » ЗАСЛУЖЕНА ПЕРЕМОГА ПОПРИ СУДІВСЬКУ НЕДБАЛІСТЬ
13:24
ЗАСЛУЖЕНА ПЕРЕМОГА ПОПРИ СУДІВСЬКУ НЕДБАЛІСТЬ
     ЄМІЛЬЧИНЕ - М. ГЛУМЧА 2:1 (0:0)
      ІІ-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
     9 червня 2012 смт Ємільчине стадіон "Колос" t +21 C.
      Початок матчу: 11.00 годин.  
     
     
ЄМІЛЬЧИНЕ: М. Кур"ята; К. Гольц; В. Тимощук; О. Євтушок; ("75 М. Жабровець) М. Остапчук; ("60 С. Піскун) 
                      Є. Голяка; О.Климчук;  В. Левченко; А. Данильчук; В. Ярошук; В. Ходоровський.
    Голи: ("47 В. Левченко - 1:0; "65 М. Глумча пенальті - 1:1; "70 В. Ярошук - 2:1 )

     Силу духу, відданість команді та вольові якості продемонстрували гравці команди Ємільчине в матчі ІІ туру чемпіонату, проти срібних призерів минулого розіграшу, команди М. Глумчи.
     Як і всі матчі минулого чемпіонату між цими командами, цей матч також виявився безкомпромісним, іноді надто принциповим, але це лише додавало ваги та значущості поєдинку.
     Порівняно з минулим матчем, команда Ємільчине дочекалась посилення складу в ІІ турі і на поле вийшли гравці, які по різних причинах не брали участі в матчі з командою Симони.

                   


     В свою чергу малоглумчанські гравці приїхали в районну столицю лише за перемогою і в їх заявці на матч виявилось аж 17 гравців!!! Хоча як показала гра, вони мали в наявності лише 2 повноцінні заміни...
     Тримаючи в пам"яті минулорічну поразку на своєму полі 0:1, ємільчинські гравці були рішуче налаштовані щоб довести випадкову прикрість результату того матчу.

      


І саме цим команда господарів почала займатись з моменту, коли головний арбітр матчу з с. М.Глумча свистком сповітив про початок матчу.

Матч розпочався з атак господарів, які носили різноманітний характер - переводи м"яча з флангу на фланг, проникаючі атаки через центр, стрімкі випади гравців, і це не дивно бо команда Ємільчине грала за схемою      4-4-2, хоча один з форвардів грав піднападником. Така схема мала дати результат ще в першому таймі, коли вриваючись з глибини В. Ярошук завдавав прицільного удару в ближній кут воріт суперника, але стійка зіграла за гостей. В іншому епізоді В. Ходоровський двічі виходив на побачення з голкіпером після чудових пасів з лівого  флангів та центру, але переграти так і не зміг. Була можливість і під час стандартів, коли штрафний у виконанні В. Ярошука не досяг цілі, а кутові удари, на жаль, теж не приносили дивідендів у вигляді забитих м"ячів. 
       

В свою чергу малоглумчанська команда свою стратегію не міняла - це швидкі флангові проходи з навісами в штрафний майданчик (такий собі стиль Динамо Київ часів В.В. Лобановського). Звісно це жарт, але саме з флангів йшла основна загроза від гостей, і хтозна, як закінчилась би гра, якби не впевнена гра в воротах команди Ємільчине молодого голкіпера М. Кур"яти. Враховуючі погодні умови, а саме короткочасний дощ під час матчу, м"яч набирався загрозливої вологи і приборкати його ставало все важче,проте кожен удар в ствір воріт голкіпера господарів був його легкою здобиччю.
     В першому таймі гра проходила з перемінним успіхом. То одна то інша команда атакували, але безрезультатно. І як наслідок рахунок першого тайму 0:0.                    
     В перерві гравці Ємільчне розібрали всі спірні моменти своєї гри і вийшли на другий тайм ще більш сповнені рішучості щоб перемогти і порадувати нечисленних вболівальників які їх підтримували в цьому матчі, хоч і організатори "забули" анонсувати гру лідерів футболу Ємільчинського району, віддавши перевагу іншим командам та іншим подіям...
      

ІІ-й тайм розпочався якнайкраще для господарів поля. Стрілка секундомера не відміряла ще і 2 хв. з початку тайму як господарі відкривають рахунок. Це В. Левченко отримавши пас з глибини поля на лівому фланзі пройшовши з м"ячем завдав прицільного, а головне влучного удару в ствір воріт гостей - 1:0!!!
І це так би мовити гол, який назрівав ще в першому таймі, а вдалось реалізувати шанс в другому.
     Єдине, що затьмарило цей успіх - це травма М.Остапчука, якому довелося залишити поле, і замість нього вийшов С. Піскун.
     Трохи оговтавшись після пропущеного голу, гості спробували відігратись, і не міняючи стиль своєї гри намагались поближче підібратись до воріт господарів. Варто зазначити що іноді їм це вдавалось, але неточні удари та вдала гра голкіпера стали на заваді.
     І тоді, як говорять, на сцену вийшов головний арбітр матчу. Під час кутового на ворота ємільчинців він "угледів" порушення з боку гравця команди Ємільчине у штрафному майданчику, начебто затримка суперника руками. Під час розмови він не міг внятно пояснити хто тримав і яким чином, але дуже наполегливо показував на 11-метрову відмітку. Доречі, навіть м"яч, який було встановлено для пробиття пенальті, знаходився на 2 метри ближче до воріт. Капітан команди гостей пробив влучно не залишивши шансів голкіперу. 
Таким чином рахунок став рівним 1:1.
     Та це ніскільки не знітило і не надломило господарів, які були налаштовані виключно на перемогу. 
І це вони довели через 5 хв. після сумнівного пенальті. Невдалий пас голкіпера гостей на свого гравця в центрі поля обернувся невдалим прийомом останнього, чим скористався Є. Голяка розрізним пасом вивівши на ударну позицію В. Левченка. Лівий вінгер завдав потужного удару в ствір воріт гостей, на цей раз голкіпер впорався з ударом, але не з м"ячем, що відскочив від нього прямо на ногу В. Ярошуку, який з близької відстані розстріляв ворота суперника - 2:1 і куча-мала відразу створилась над героями епізоду.

     Домінуючи на протязі всього 2-го тайму господарі не давали можливості малоглумчанцям створити бодай щось схоже на гольовий момент. Контроль м"яча і небезпечні атаки стали візитівкою гравців команди Ємільчине в ІІ-му таймі. Кілька небезпечних штрафних пробивали В. Ярошук та О. Климчук. В швидкісних забігах не було рівних В. Ходоровському, який брав участь майже в кожній атаці господарів і якому лише трішки не вистачало влучності в завершальних стадіях атак. В. Левченко мав нагоду стати автором ще одного голу, але вихід один на один з голкіпером завершився для нього безрезультатно. Точними і небезпечними передачами з глибини постачав гравців групи атаки Є. Голяка. Слід особливо відзначити дебют молодого гравця команди Ємільчине Максима Жабровця, який в 2-му таймі замінив О. Євтушка, і на доволі пристойному, як для його віку, рівні відіграв останні майже 20 хв. матчу.

     Захист ємільчинців майже на 100% справився зі своїм завданням. Якби не сумнівний пенальті гру цієї ланки де грали В. Тимощук, М. Остапчук, К. Гольц та С. Піскун, можна вважати як вдалою.

     Завершення гри було багатими в основному на не дуже приємні події. Це і травми гравців обох команд, один з яких (гравець команди М. Глумча) постраждав від свого ж голкіпера і йому надавали медичну допомогу за межами поля, і судоми які зводили гравців гостей і суддівське свавілля з боку головного арбітра. 

     Проте всі ці негаразди не завадили гравцям команди Ємільчине відсвяткувати з фінальним свистком першу перемогу в чемпіонаті над не легким суперником, з чим я всіх і вітаю!!! 

     Наступний матч відбудеться 16 червня в с. Середи з місцевою командою і ця гра також буде цікавою та захоплюючою.

 


     
      


Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 765 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz