П`ятниця, 29.03.2024, 00:40
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Серпень » 4 » ЄМІЛЬЧИНЦІ ПЕРЕМАГАЮТЬ НА КЛАСІ І НА ЖАХЛИВОМУ ФУТБОЛЬНОМУ МАЙДАНЧИКУ
16:05
ЄМІЛЬЧИНЦІ ПЕРЕМАГАЮТЬ НА КЛАСІ І НА ЖАХЛИВОМУ ФУТБОЛЬНОМУ МАЙДАНЧИКУ

ВАРВАРІВКА - ЄМІЛЬЧИНЕ 0:1 (0:1)
      ХІ-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
     04 серпня 2012 с. Варварівка шкільний стадіон   t+28 C.
      Початок матчу: 11.45 годин.  

      ЄМІЛЬЧИНЕ:
 Голкіпер - 
Ходоровський В.; В полі - Антощук В.; Куницький К.; Гольц К.;                               
                                       Білоцький Д. (Слюсар Д.) Голяка Є.; Климчук О.; Ярошук В.; Левченко В.;           
                                       Данильчук А.; Куницький А.            

     Голи: (Климчук О. - 0:1).

     В минулому році команда Ємільчине грала на цьому ж полі, хоча з іншим суперником, командою з с. Сербо-Слобідка. З того часу минуло більше року, тепер на цьому стадіоні грає місцева команда Варварівка, проте це єдина зміна. В свою чергу поле, яке було у жахливому стані таким і залишилось. Для гравців на полі це суцільні муки, а для технічних гравців подвійне навантаження. Якщо додати до цього ще температуру повітря, яка за прогнозами і не збираєтся падати, то можна приблизно уявити умови при яких відбувався даний матч.
     Команда з райцентру прибула на гру звітного туру з новим голкіпером у воротах та з обмеженими морально-вольовими можливостями. У зв"язку з травмою на тренуванні основноо голкіпера ємільчинців Кур"яти М., його місце зайняв Ходоровський В., який на пристойному рівні провів цей матч,без суттєвих помилок.
             
     Польові гравців свою чергу не мали можливості продемонструвати всю свою майстерність роботи з м"ячем і більше часу витрачали на звикання до поля та обробку м"яча. Скориставшись цим,господарі поля з місця в кар"єр, почали першими штурмувати ворота гостей. Іноді боротьба точилася в безпосередній близькості біля воріт ємільчинців,проте до гольових моментів на початку І-го тайму не доходило.
   
     В свою чергу гості намагались через короткі паси дійти до воріт суперника, проте на такому полі це було зробити проблематично, до того ж гравці команди Варварівка самовіданно кидались під кожну передачу, іноді не влучаючи у м"яч, а в ноги.
Обмінялись команди в І-му таймі і стандартами,як штрафними ударами так і кутовими. Небезпечно після яких пробивали як і господарі так і гості. Дальні удари більше використовували ємільчинці, проте надійно грав голкіпер варварівців. 
     Проте саме він став винуватцем у пропущеному м"ячі під завісу І-го тайму. Після порушення з-боку гравців господарів,головний арбітр матчу призначив штрафний,який взявся виконать Климчук О. До цього спроби з пробиття штрафних не приносили дивідендів Олександру, проте цього разу після його удару, м"яч вдарився перед голкіпером і зрадницьки, оминувши його залетів над ним у ворота - 0:1.
   
     Саме з таким рахунком команди йдуть на перерву. В другому таймі варварівці випускають на поле двох свіжих гравців, які мали пожвавити гру в нападі. Проте намагання, як їх так і всієї команди господарів, розбивались об захисний мур гостей. В другій половині матчу моменти виникали як у одних воріт так і в інших, проте забити бодай один м"яч команди більше не змогли.

 
     Команда Ємільчине на класі довела матч до перемоги, мінімально здолавши не саму сильну команду району. 
Слід зазначити, що ємільчинці лідирують у турнірній таблиці чемпіонату, маючи гандикап у одне очко від ІІ-го місця яке займають команда з Серід. В звітному турі серединці завдяки знову ж таки своєму судді (який видалив гравця команди суперника) виграли на виїзді у команди Бараші 0:3.
     
    Відео матчу дивіться тут:  http://www.youtube.com/watch?v=2SVC0NAlpg8

     Наступна гра ємільчинців відбудеться 11 серпня в суботу на стадіоні "Колос" з командою                        с. Рихальське.
     
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 1263 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz