Субота, 20.04.2024, 06:45
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Травень » 10 » ФІНАЛ КУБКУ ВИЯВИВСЯ ГІДНИМ АЛЕ НЕ ПЛІДНИМ
08:13
ФІНАЛ КУБКУ ВИЯВИВСЯ ГІДНИМ АЛЕ НЕ ПЛІДНИМ
     09 травня на ємільчинському стадіоні "Колос" відбулись фінальні матчі на Кубок району між командами Ємільчине, Бараші, Куліші, Підлуби.
Матчі пройшли в напруженій атмосфері, були і боротьба  і пенальті і голи і сумнівні рішенні судді, проте глядачам які зібрались на стадіоні видовище під назвою ФУТБОЛ сподобалось.
    Огляд матчів т фото чекайте пізніше.

     Багато часу минуло з дня фінальних протистоянь у Кубку району з футболу, проте деякі моменти слід відмітити так би мовити тверезим поглядом після того як вгамувались пристрасті на полі та емоції учасників...
     Як і очікувалось всі фіналісти що посіли 1-е місце в своїх зонах прибули до смт Ємільчино щоб вибороти звання кращої кубкової команди району. 
     Шляхом сліпого жеребу півфінальні пари виглядали таким чином: Підлуби-Куліші та Ємільчине-Бараші. 
     Перший матч який грали між собою Підлуби та Куліші визначив першого фіналіста. Ним прогнозовано стала команда Куліші яка завдяки єдиному забитому м"ячу в другому таймі забезпечила собі загальну перемогу в матчі. Слід зазначити що команда з Підлуб особливо не чинила опору супернику і те, що кулішівці відзначились одним м"ячем ніяк не відображає повну картину н полі. На протязі всього матчу, який проходив у доволі повільному темпі команда Куліші більше домінувала на полі і тому заслужено отримала свою вікторію і після матчу очікувала на свого суперника в фіналі...

     А суперником у фіналі мала стати одна команда з пари Ємільчине - Бараші. Цей матч став більш видовищним та емоційним, тобто по-справжньому кубковим в якому було місце і небезпечним моментам і пенальті і жовтим карткам і сваркам з арбітром і вольовій перемозі...
      Порівняно з зональними матчами команда Ємільчине зазнала значних кадрових втрат. 5 гравців основного складу, які грали в зональних матчах, по різних причинах не змогли допомогти своїй команді в фінальних матчах. Але незважаючи на це команда зібралась у не менш бойовому складі, щоб гідно протистояти суперникам.
     Враховуючи що в цей день святкувалось 67-річчя Перемоги на стадіоні зібралось чимало вболівальників, які палко підтримували команду господарів. Ті в свою чергу не розчарували своїх прихильників і подарували видовищний футбол.
 
      Команди почали гру жваво намагаючись першими відкрити рахунок, небезпечні атаки ємільчинців через фланги несли загрозу воротам команди Бараші. В свою чергу барашівці намагались домогтись свого за рахунок стандартів та закидів м"яча в штрафний майданчик суперника. 

     Але захисники тієї та іншої команди грали надійно, майже без помилок. А тоді коли захисники вже не могли допомогти, в гру вступали голкіпери, різниця у віці між якими склала більше 30-ти років на користь ветерана Барашів..

     Але під час одного зі стандартів навіть молодий голкіпер Кур"ята М. не зміг виручити, коли м"яч летів у пусті ворота, і лише рука Левченка В. зупинила круглого на лінії...І це звичайно пенальті та жовта картка за гру рукою. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував капітан барашівців, який переграв в очній дуелі голкіпера команди Ємільчине.
     Слід відзначити, до честі ємільчинців, після пропущеного голу вони не знітились, а продовжували шукати шляхи до воріт суперника. 
 
     І починаючи з другого тайму оборона команди Бараші почала давати тріщини на флангах. Цим сповна скористались ємільчинці коли в одній з атак по лівому фланзі нападу Левченко В. за рахунок індивідуального проходу, ударом з лівою в дальній від воротаря кут зрівняв рахунок в матчі 1:1. 

     Після забитого голу номінальні господарі не збавили обертів намагаючись дотиснути суперника у основний час. 
І це їм вдалося за кілька хвилин до закінчення матчу. Прорвавши захисні редути по центру оборони Климчука Я. майже увійшов у штрафний майданчик з м"ячем, але був грубо збтий гравцем команди Бараші. Штрафний, і до воріт близько 20 метрів. Це був шанс, яким ємільчинці скористались на всі 100% забивши зі штрафного другий гол у ворота суперника. 2:1.
     І саме цей рахунок став остаточним в цьому матчі і в фіналі команда Ємільчине, через кілька хвилин після матчу з Барашами, зустрілась з командою Куліші.
     
     Слід відзначити що ємільчинці відіграли два матчі підряд без замін при температурі +27 і з дуже малою перервою між матчами. І це не могло не відобразитись на інтенсивності та стабільності їхньої гри, особливо в другому матчі.
     Хоча якщо брати до уваги територіальну перевагу та гострі моменти то у ємільчинців їх було трошки більше, але реалізація моментів була на вкрай низькому рівні.
                          
  
     
Даним фактом сповна скористались кулішівці, які проводячи гру на контратаках в одному із епізодів "пробили" молодого голкіпера команди Ємільчине і тим самим відкрили рахунок 0:1.
Незважаючи на пропущений м"яч господарі продовжували проводити небезпечні атаки, але м"яч вперто не хотів влучати в ціль.
В свою чергу суперник ємільчинців провів ще одну швидку контратаку після якої м"яч вдруге побував в сітці воріт господарів 0:2.
Та незважаючи на це Ємільчине продовжувало свої атаки і намагалась всіма силами (яких залишалось все менше) вирівняти рахунок матчу. І в одній з таких атак в другому таймі воротар команди Куліші грубо зіграв в карному майданчику проти Ходоровського В. за що арбітр матчу призначив в його ворота 11-метровий штрафний удар, який чітко було реалізовано 1:2.
          
     В подальшому пішов відкритий футбол, атака в одні ворота змінювалась контратакою в інші, і знову на шляху результату ємільчинцям ставала нереалізація моментів які вони створювали. Варто зазначити що Куліші теж могли збільшити перевагу, але на заваді став молодий голкіпер.
     
     Останні хвилини матчу запам"ятались штурмом на ворота команди Куліші. З останніх сил ємільчинці намагались бодай зрівняти рахунок, але сил і фарту їм не вистачило і фінальний свисток зафіксував перемогу а з ним і завоювання Кубку Ємільчинського району 2012 року командою Куліші.
     
     На жаль, команда Ємільчине другий рік поспіль зупиняється за крок до завоювання Кубку, та сподіваюсь чемпіонат району та завоювання високого призового місця, а краще чемпіонства, компенсує всі невдачі на старті сезону. 
     Успіхів, перемог, вдачі команді Ємільчне на футбольних полях Ємільчинського району в сезоні 2012 року!!!
Категорія: Футбольний клуб "Ємільчине" | Переглядів: 619 | Додав: DAN029936 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz