Четвер, 28.03.2024, 15:25
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 23 » МІЦНИЙ ГОРІШОК РЯСНЕ РОЗКОЛОВСЯ ЛИШЕ НАПРИКІНЦІ МАТЧУ
15:44
МІЦНИЙ ГОРІШОК РЯСНЕ РОЗКОЛОВСЯ ЛИШЕ НАПРИКІНЦІ МАТЧУ
            ЄМІЛЬЧИНЕ - РЯСНЕ 3:0 (1:0)
      ІY-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
     23 червня 2012 смт Ємільчине стадіон "Колос"  t +27 C.
      Початок матчу: 12.00 годин.  

            ЄМІЛЬЧИНЕ: Кур"ята М.; Гольц К.; Тимощук В.;(Бацюн О.) Антощук В.; Коваленко Вал.
                                          Ходоровський В.; Голяка Є.; Левченко В.; Данильчук А.; (Куницький Я.)                      
                                          Ярошук В.; Коваленко Віт.
                                          Заміна: Жабровець М. Слюсар Д.
    Голи: (Коваленко Віт. - 1:0, Куницький Я.- 2:0, Куницький Я. - 3:0               
   
     Після поразки в гостях в минулому турі від свого прямого конкурента за високі місця в чемпіонаті команди Середи, команда райцентру зробила серйозні висновки щодо самої гри так і організації проведення матчів в поточному чемпіонаті району.
     Суперником же в 4-му турі стала команда з с. Рясне, яка в минулому турі розгромила антирекордсмена по пропущеним м"ячам команду Кривотин 12:2, тим самим сподіваючись дати бій діючому чемпіону.
     Та правда не так сталося як гадалося. При всій повазі до суперника і враховуючи минулорічні баталії, коли ємільчинці в гостях ледь вирвали важливу в плані чемпіонства перемогу в гостях з рахунком 2:1, ця гра нагадувала тренування з підвищеною відповідальністю.
     Цього разу команду господарів  підсилили гравці з м. Харків (брати Коваленки),Києва (Куницький Я.), та ті хто був у довготривалому відрядженні (Бацюн О.).
     Забігаючи наперед варто зазначити що дане підсилення суттєво допомогло команді здобути перемогу в цьому матчі.
     Матч розпочався із запізненням на годину, в зв"язку з невчасним прибуттям команди гостей, а також з"явилась проблема суддівства. Для обслуговування матчу від команди гостей не було кандидатури на головного арбітра матчу і цієї "невдячною справою" зайнявся представник федерації Остапчук Юрій.
     Нарешті матч розпочався і як завжди господарі поля, з перших хвилин, почали плести свої мережи атак на підступах до штрафного майданчика рясненців. Атака за атакою накочувались на ворота гостей, і як наслідок почали виникати небезпечні моменти.                Проходи Коваленка Віт. та Ярошука В. несли загрозу воротам гостей. Розрізаючи оборону гостей гострими пасами по центру раз по раз мала нагоду відзначитись атакуюча ланка ємільчинців. Під час виконання кутових, підключались до атак і захисники. При виконанні чергового кутового м"яч опустився на ногу Тимощуку В., який в дотик пробив по воротах, але м"яч в лічених сантиметрах розминувся зі стійкою воріт. При підключенні центральних півзахисників також виникали моменти біля воріт гостей. Так при черговому підключенні з вигідної позиції пробивав Голяка Є. щоправда "неробочою" лівою ногою, проте голкіпер рясненської команди був на місті. Як завжди правий та лівий фланги півзахисту активно підключались до атак, або виводили своїх товаришів на зручні ударні позиції. Оновлений лівий фланг відстояв свої редути на відмінно. Також слід відзначити неодноразове підключення до атак правого захисника Гольца К. 
     Зв"язка ж братів Коваленків дала свої плоди лише в ІІ-й половині 1-го тайму коли на пас Коваленка Вал. парашутом з глибини поля по центру відгукнувся Віталій і перекинув голкіпера, який завчасно покинув свої ворота. 1:0.
     Наприкінці 1-го тайму було ще кілька нагод у гравців команди Ємільчине. Після чергового забігання з правого флангу м"яч після подачі Данильчука А. знайшов голову Коваленка Віт. але на жаль йому не вдалося переправити круглого у ворота з вигідної позиції.  Удар Тимощука В. з метрів 22-х також був не влучним. В першому таймі Коваленко Вал. здійснив кілька індивідуальних рейдів по закінченню яких пробивав по воротах, але удари не склали суттєвої загрози для голкіпера гостей.
     З мінімальною перевагою господарів команди пішли на 15-ти хвилинну перерву.
     2-й тайм розпочався більш жвавіше і господарі мали кілька нагод на перших хвилинах тайму щоб збільшити свою перевагу. Двічі на зручну ударну позицію, виводили півзахисника ємільчинців Данильчука А.,спочатку своїм пасом Ярошук В., а невдовзі Коваленко Вал. Проте в першому випадку надійно зіграв голкіпер гостей, відбивши м"яч на кутовий, а в другому забракло влучності . 
     В свою чергу гості вдяються до двох замін що значно підсилили гру команди і вони все частіше почали наближатись до воріт господарів поля. І ще в І-й половині ІІ-го тайму рясненці розіграли перший небезпечний кутовий, який щоправда не приніс їм дивідендів.
     Команда Ємільчине також провела ряд замін що підсилило атакуючу міць команди, замість данильчука А. на полі з"явився Куницький Я, а невдовзі Бацюн О. змінив на полі Тимощука В.,який в одному із зіткнень отримав ушкодження.
     Ємільчинці намагались до вірного розіграти м"яч, але враховуючи кількість гравців на підступах до штрафного майданчика гостей м"яч застрягав в ногах суперника який відразу виносив м"яч далеко в поле. В середині ІІ-го тайму почалася доволі сумбурна гра що дало змогу перевести гру на половину поля господарів. Завдяки цьому кілька небезпечних моментів виникло біля воріт Кур"яти М., який іноді і не впевнено але все ж надійно грав у своєму "володінні". Суперник намагався нав"язати ємільчинцям силову манеру гри але господарі вчасно переводили м"яч під свій контроль і не давали їм такої можливості.
     Після цього ще кілька гострих атак було проведено в одній з яких був призначений штрафний удар. Виконав цей штрафний Коваленко Вал.,плавним навісом накинувши на свого брата Віталія, який прийнявши м"яч на груди пробив. Після удару м"яч влучив у поперечину, але на добивання встиг правий півзахисник Куницький Я. і увігнав сферу у пусті ворота - 2:0.
     І ось вже наприкінці 2-го тайму знову гучно дав про себе знати лівий фланг атаки. Левченко В. розібрався на підступах до штрафного майданчика зі своїм опікуном і подав в напрямку воротарської, де на м"яч чатував Куницький Я., який хоч і з 2-ї спроби та все ж забив м"яч у ворота - 3:0. 

     До кінця матчу ємільчинці провели ще кілька атак, проте результат матчу не змінився. Гра сподобалась так само як і результат, хоча попереду на команду чекають більш серйозні матчі.
     Не чисельні вболівальни палко підтримували команду з райцентру бажаючи забити у наступних матчах побільше голів.
    Слідуючий матч відбудеться з лідером поточного чемпіонату командою Куліші на їх полі в четвер 28.06.
     І в зв"язку з цим побажаємо команді Ємільчине в наступному матчі підтвердити свої минулорічні чемпіонські амбіції... 
  
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 755 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 DAN02  
0
Огляд матчу очікуйте завтра в другій половині дня.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz