П`ятниця, 29.03.2024, 09:09
Сайт шанувальників футболу Ємільчиного
 
Меню сайту

НОВИНИ СПОРТУ

Категорії розділу
Чергове тренування [8]
Футбольний клуб "Ємільчине" [6]
Чемпіонат Ємільчинського району з футболу [25]
Міні-футбол [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 19 » НЕ ТОЙ ПЕРЕМАГАЄ ХТО ГАРНО ГРАЄ
13:19
НЕ ТОЙ ПЕРЕМАГАЄ ХТО ГАРНО ГРАЄ
     СЕРЕДИ - ЄМІЛЬЧИНЕ - 5:2 (1:0)
      ІІІ-й тур Чемпіонату Ємільчинського району з футболу
     16 червня 2012 с. Середи місцевий стадіон  t +25 C.
      Початок матчу: 11.00 годин.  

     ЄМІЛЬЧИНЕ: М. Кур"ята; С. Піскун; ("45 А. Данильчук) В. Тимощук; О. Євтушок; М. Остапчук; 
                      Є. Голяка; Я.Климчук; (М. Жабровець, В. Антощук)  В. Левченко; Д. Білоцький; В. Ярошук;                      
                      В. Ходоровський.
    Голи: (Середи - 1:0, Середи - 2:0, Середи - (пен).3:0, Середи 4:0, Середи 5:0 " Д. Білоцький (пен). 5:1,                  
             В. Ходоровський - 5:2).
            До остаточного рахунку даного матчу не були готові не тільки ємільчинці, а й навіть сама команда Середи, для якої це була історична перша перемога над командою з райцентру.
     Але те як налаштувались господарі до матчу з діючими чемпіонами, варто окремої уваги. Я маю на увазі психологічний аспект. На підтримку своїх гравців зібралось кілька десят вболівальників, які на протязі всього матчу, не перебираючи слів та епітетів в грубій формі ганьбили суперника таким чином підтримуючи, як їм здавалось свою команду. 
     В зв"язку з неможливістю представників федерації надати суддю на цей матч, команда з Ємільчино погодилась з кандидатурою судді з Середів, Серпутька В.,                                                                       який граючи в сезоні 2011 року за ємільчинців став чемпіоном не зігравши і 50% матчів. Помічниками головного арбітра матчу були також 2 представники господарів поля,один з яких тримав прапорця для балансу, а після першого тайму взагалі пішов вжити оковитої з друзями в тіні дерев біля стадіону.  
     Варто зазначити що окрім суддівських "негараздів" на матчі був відсутній медпрацівник, що поставило під загрозу здоров"я та життя учасників спортивного дійства.
     Але все це на думку головного арбітра матчу не було суттєвим порушенням регламенту чемпіонату району.
     В свою чергу команда Ємільчино зібралась на гру одним з своїх бойових складів, але цей склад не показав тієї гри якої очікувалось. Варто зазначити що кілька гравців мали проблеми зі здоров"ям перед виходом на поле.  А головне те, що ці гравці займали місце на проблемних позиціях на полі. Були сподівання на підсилення з боку гравців, які приїхали з Києва і повинні були допомогти команді в цьому матчі, але на поле вийшли лише                 Д. Білоцький та Я. Климчук, а інші просто відмовились вийти на поле по незрозумілих мабуть і їм самим причинах.
    Сам матч розпочався доволі сміливо з боку господарів, які намагались доставити м"яч поближче до штрафного майданчика суперника, а враховуючі те що поле в Середах набагато менше від стандартних розмірів, то це час від часу їм вдавалось. Швидкі забіги нападників раз по раз турбували захисників ємільчинської команди.
     В свою чергу гості намагались пограти в притаманний їм футбол - з триманням м"яча в ногах, з точним та виваженим пасом. Але поле в Середах,яке не дуже придатне для гри в футбол, не давало можливості продемонструвати ці елементи гри.
     Господарі ж не соромились закидати м"яч поближче до володінь воротаря ємільчинців і там нав"язували не завжди чисту та коректну боротьбу, яка іноді переходила в грубощі.  
     І в середині тайму серединці досягли свого, коли після подачі з кутового нападник господарів замкнув головою передачу. 1:0. 
     Варто відзначити непорозуміння в цьому епізоді між голкіпером та захисником, коли ні той ні інший не дістались до м"яча.
     Після цього гра трошки відійшла від воріт гостей і більшість подій розвивались до кінця тайму біля воріт господарів. На жаль кутові у виконанні команди Ємільчине були не такі ефективні і не принесли результату. Ставка на удари із-за меж штрафного майданчика також не принесла успіху, хоча удари у виконанні               Я. Климчука, В. Левченка, В. Ярошука були доволі небезпечними. В одному випадку лише вдала гра воротаря допомогла господарям, а в іншому за них зіграла поперечина воріт.
     На перерву гравці пішли з різним настроєм, враховуючи рахунок першого тайму.
     Невдоволення від представників господарів дією арбітра виросли в брудну лайку на його адресу в перерві між таймами та докорами за те, що він лояльно ставиться до обох команд, хоча в принципі так і мало бути.
     Тому на ІІ-й тайм арбітр матчу, вийшов з іншим настроєм, про що свідчить його "принципова робота" у відношенні команди Ємільчине.
     Арбітр не помічав брудної гри з боку серединців, яка іноді переходила в надто жорстку. Про це свідчать травми В. Ходоровського Д. Білоцького, В. Левченка, В. Ярошука. Проте коли справа торкалась гравців господарів відразу ж лунав свисток на їх користь.                                    
     Це не могло не відобразитись на грі. Емоції почали вирувати на полі, з якими арбітр матчу не впорався, а лише підсилив їх видаливши гравця гостей М. Остапчука і показавши кільком гравцям команди Ємільчине жовті картки з формулюванням "за відмашку" хоча так і не зміг пояснити що це означає у його трактуванні...
     Щоправда на той момент рахунок був вже 2:0.   
     Та апогеєм матчу став призначений пенальті у ворота гостей за начебто умисну гру рукою у карному майданчику. Після чого рахунок став вже 3:0.           
     Після вилучення та пенальті ємільчинці все ж таки намагались відігратись але наразились на дві контратаки і пропустили ще два м"ячі у власні ворота. 5:0.
     Щоправда під завісу матчу Д. Білоцький відквитав один м"яч з одинадцятиметрової позначки, а                       В. Ходоровський встановив остаточний рахуно цього матчу  5:2 забивши другий м"яч з гри. 
     Зазнавши першої ніщівної поразки в цьому чемпіонаті команда Ємільчине скотилась на незвичну для себе         8-му сходинку в турнірній таблиці. Та сподіваюсь це не достойне місце діючого чемпіона, що і мають довести ємільчинці в наступних матчах.
Категорія: Чемпіонат Ємільчинського району з футболу | Переглядів: 642 | Додав: DAN02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 DAN02  
-1
Я тішусь тим що моя стаття про матч між командами Середи та Ємільчине не залишила байдужими багатьох людей, а особливо представників серединської діаспори в районі, тому як би мовити ефект досягнуто. Кожен висловив свою думку і я вважаю це дуже демократично для сьогодення, тому дякую всім хто так чи інакше відреагував як на саму статтю так і на деякі помилки в ній відносно хронології проведення матчу. А щодо суддівства то можу сказати лише одне - в кожному селі району знайдеться свій Вакс і від цього нікуди не дінешся.....

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
Інформаційний портал Ємільчинського району "Народна трибуна"

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz